Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til.

Ved reservation til 8 gæster eller flere, skal vi bede om at maden forudbestilles

MENU  

Salat af ærter, spinat og fennikel med valnøddebrød og gedeost
Menetou- Salon 2017, Phillipe Gilbert, Loire

Oksetatar med syltede hvide asparges og røget mayonnaise
San Giovanni della Sala 2018, Antinori, Orvieto

Dansk landgris som kam og confiteret bryst med grønne asparges, ramsløg og sommertrøffel
Ultreia Saint Jacques 2016, Raul Pérez, Bierzo

3 danske oste med tilbehør
Port Colheita 2007 Burmester

Jordbær med karamelliseret chokoladecreme og sødskærm
Quart d’Heure Ange Vin, Domaine des Sablonnettes, Loire

 

Menu

3 retter:  398,- 4 retter:  485,- 5 retter:  540,-

Menu + Vin

3 retter: 698,- 4 retter: 860,- 5 retter: 980,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

 

Hvis I ønsker andre retter end dem vi har på menuen, skal der vælges fra nedenstående til nævnte priser

Forretter Salat af ærter, spinat og fennikel med valnøddebrød og gedeost: 120,-
Oksetatar med syltede hvide asparges og røget mayonnaise: 125,-
Carpaccio af jomfruhummer og lyssej med jomfruhummercreme, hjertesalat og gule beder: 140,-
Hovedretter Dansk landgris som kam og confiteret bryst med grønne asparges, ramsløg og sommertrøffel: 285,-
Smag i dag dagspris
Heleflynder med sommergrønt og estragonsauce: 320,-
Efterretter 3 eller 5 danske oste med tilbehør: 115,-/155,-
Creme brûlée med vanilje: 95,-
Jordbær med karamelliseret chokoladecreme og sødskærm: 105,-
Rabarbersorbet med hasselnøddemousse og kardemommemarengs: 110,-