Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til.

Ved reservation til 8 gæster eller flere, skal vi bede om at maden forudbestilles

MENU – gældende til og med 6. juni

Hvide asparges, Sandefjordssauce, lardo og røget reje
Mise du Prinemps 2017, Josmeyer, Alsace

Tatar af laks, basilikum, ørredrogn og tang
Bourgogne blanc Sous la Roche 2016, Domaine Bernollin

Gråsten kylling, grønne asparges og brændenælde
Irancy 2015, Bersan

3 danske oste med tilbehør
Burmester 2007 Colheita Port

Rabarber og fennikel
Quart d´heure Ange Vin, Domaine des Sablonnettes, Loire

Menu

3 retter:  398,- 4 retter:  485,- 5 retter:  540,-

Menu + Vin

3 retter: 698,- 4 retter: 860,- 5 retter: 980,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

 

Hvis I ønsker andre retter end dem vi har på menuen, skal der vælges fra nedenstående til nævnte priser

Forretter Hvide asparges, Sandefjordssauce, lardo, røget reje: 135,-
Tatar af laks, basilikum, ørredrogn og tang: 135,-
Pocheret æg med grillet salat og parmesan creme: 125,-
Hovedretter Gråsten kylling, grønne asparges og brændenælde: 285,-
Smag i dag dagspris
Helleflynder, spidskål, rødbede og blåmusling: 320,-
Efterretter 3 eller 5 danske oste med tilbehør: 115,-/155,-
Creme brûlée med vanilje: 95,-
Rabarber og fennikel: 105,-
“Eton mess” vaniljeis med mandel marengs og chokoladesauce: 105,-