Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til.

Ved reservation til 8 gæster eller flere, skal vi bede om at maden forudbestilles

 

Menu fra 17. februar

Stenbiderrogn med skorzonerrod og porre
Alvarinho 2018, Quinta do Regueiro

Cremet sellerisuppe med sprød skinke og citron
Côtes du Rhône 2018, Jean-Luc Colombo

Lam i 2 tilberedninger med rødbede og savojkål
Cabernet Sauvignon 2017, Deloach Californien

3 danske oste med tilbehør
Feuerheerd´s Colheita 2009 Port

 Persillerod med karamel og pekannød
Pineau des Charentes, Maxime Trijol

 

Menu

3 retter:  398,- 4 retter:  485,- 5 retter:  540,-

Menu + Vin

3 retter: 698,- 4 retter: 860,- 5 retter: 980,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

 

Hvis I ønsker andre retter end dem vi har på menuen, skal der vælges fra nedenstående til nævnte priser

Forretter Stenbiderrogn med skorzonerrod og porre: 145,-
Tortellini med svampe og jordskokker: 130,-
Cremet sellerisuppe med sprød skinke og citron: 110,-

Hovedretter Lam i 2 tilberedninger med rødbede og savojkål: 310,-
Havtaske med artiskok og perlebyg: 310,-
Smag i dag dagspris

Efterretter 3 eller 5 danske oste med tilbehør: 115,-/155,-
Creme brûlée med syltede brombær: 95,-
Persillerod med karamel og pekannød: 110,-
Gulerodskage med mascarpone og blodappelsin: 110,-