Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til

MENU

Kold broccolisuppe med saltet agurk og taskekrabbe
Schwedholm, Müller-Thurgau 2016, Pfalz

Helleflynder med tomat og glaskål
Bourgogne Chardonnay 2012, Frédéric Magnien

Andebryst med stikkelsbær og majs
Pinot noir 2014, Erath Winery, Oregon

3 nordiske oste med tilbehør
Burmester 2005 Colheita Port

Rødgrød med fløde
Quart d’heure Ange in 2016, Domaine des Sablonnettes, Anjou

Menu

3 retter:  395,- 4 retter:  480,- 5 retter:  535,-

Menu + Vin

3 retter: 695,- 4 retter: 855,- 5 retter: 975,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

1 glas Champagne: Francis Boulard, Cuvée Reserve Extra Brut NV: 135,-
Husets aperitif: Crémant de Bourgogne tilsat hyldeblomst: 75,-
Ved andre kombinationer af retter, henviser vi venligst til á la carte

A la carte

Forretter Kold broccolisuppe med agurk og taskekrabbe: 130,-
Helleflynder med tomat og glaskål: 130,-
Gnocchi med valnød, squash og blåskimmelost: 125,-
Hovedretter Andebryst med stikkelsbær og majs: 295,-
Smag i dag dagspris
Rødtunge med artiskok og kantareller: 310,-
Efterretter 3 eller 5 nordiske oste med tilbehør: 115,-/155,-
Creme brûlée med vanilje: 95,-
Rødgrød med fløde: 105,-
Chokolade parfait med hindbær: 110,-