Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til.

Ved reservation til 8 gæster eller flere, skal vi bede om at maden forudbestilles

MENU – gælder til og med mandag 6. august 

Gravad kammusling, nye ærter, agurk og sommertrøffel
Loch Riesling 2016, Mosel

Skindstegt sandart, hvide asparges, blomkål og estragon
Pinot gris 2016, Armand Hurst, Alsace

Okseflap, nye gulerødder og ristet hvidløgsglace
Syrah 2013, Koyls, Colchagua Valley

3 danske oste med tilbehør
Burmester 2007 Colheita Port

Mælkechokolade, hyldeblomst og jordbær
Quart d´heure Ange Vin, Domaine des Sablonnettes, Loire

Menu

3 retter:  398,- 4 retter:  485,- 5 retter:  540,-

Menu + Vin

3 retter: 698,- 4 retter: 860,- 5 retter: 980,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

 

Hvis I ønsker andre retter end dem vi har på menuen, skal der vælges fra nedenstående til nævnte priser

Forretter Gravad kammusling, nye ærter, agurk og sommertrøffel: 140,-
Skindstegt sandart, hvide asparges, blomkål og estragon: 140,-
Gazpacho med grillede grønsager og croutoner: 120,-
Hovedretter Okseflap, nye gulerødder og ristet hvidløgsglace: 290,-
Smag i dag dagspris
Rødtunge, rødbede, spinat og forårsløg: 315,-
Efterretter 3 eller 5 danske oste med tilbehør: 115,-/155,-
Creme brûlée med vanilje: 95,-
Mælkechokolade, hyldeblomst og jordbær: 105,-
Hvid chokolade parfait og rabarber: 110,-