Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til.

Ved reservation til 8 gæster eller flere, skal vi bede om at maden forudbestilles

MENU gælder til 26/4-19 se venligst NYT(Dog holder vi lukket 14-22/4) 

Kammusling med rød karry, gulerødder og pak choi
Bibo Runge, Riesling Rheingau, 2014

Stegt glaskål med ramsløgshollandaise og shiitake svampe
Domaine Bernollin, Bourgogne blanc, 2016

Lammekrone og pølse med squash og perlebyg med tomat og løvstikke
Bodegas Tempore, Generación 20, 2015

3 danske oste med tilbehør
Port Colheita 2007 Burmester

Gâteau St. Emilion
Pineau Des Charentes

 

Menu

3 retter:  398,- 4 retter:  485,- 5 retter:  540,-

Menu + Vin

3 retter: 698,- 4 retter: 860,- 5 retter: 980,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

 

Hvis I ønsker andre retter end dem vi har på menuen, skal der vælges fra nedenstående til nævnte priser

Forretter Kammusling med rød karry, syltede gulerødder og pak choi: 145,-
Stegt glaskål med ramsløgshollandaise og shiitake svampe: 120,-
Vegetarisk biksemad med æg, rødbede og frisk trøffel: 125,-
Hovedretter Lammekrone og pølse med squash og perlebyg med tomat og løvstikke: 295,-
Smag i dag dagspris
Stegt lange med spinat, porre, sennepssauce og lakserogn: 280,-
Efterretter 3 eller 5 danske oste med tilbehør: 115,-/155,-
Creme brûlée med vanilje: 95,-
Gâteau St. Emilion: 110,-
Portvinspocheret æble med friskost creme og sød dukkah: 105,-