Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til

MENU

Torsk med græskar, gulerod og havorn
Pinot gris 2015, Hugel Classic, Alsace

Stegt lammebrissel med jordskok, svampe og æble
San Giovanni della Sala 2016, Antinori, Orvieto

Okseflaps med persillerod og glaserede løg
Syrah 2013, Gran Reserva, Koyls, Chile

3 oste med tilbehør
Burmester 2005 Colheita Port

Mælkechokolade med blomme, hasselnød og vanilje
Zibibbo, Tenute Orestiadi, Terre Siciliane

Menu

3 retter:  395,- 4 retter:  480,- 5 retter:  535,-

Menu + Vin

3 retter: 695,- 4 retter: 855,- 5 retter: 975,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

1 glas Champagne: 135,-
Husets aperitif: Crémant de Bourgogne tilsat hyldeblomst: 75,-
Ved andre kombinationer af retter, henviser vi venligst til á la carte

A la carte

Forretter Torsk med græskar, gulerod og havtorn: 130,-
Stegt lammebrissel med jordskok, svampe og æble: 135,-
Gnocchi med valnød, squash og blåskimmelost: 125,-
Hovedretter Okseflaps med persillerod og glaserede løg: 285,-
Smag i dag dagspris
Slethvar på ben med gule beder, selleri og syltede drueagurker: 310,-
Efterretter 3 eller 5 oste med tilbehør: 115,-/155,-
Creme brûlée med vanilje: 95,-
Mælkechokolade med blomme, hasselnød og vanilje: 105,-
Chokolade parfait med brombær: 110,-