Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse tjeneren hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til

MENU – gældende til og med 9. august

Karry og æble marineret blæksprutte med variation af blomkål
Riesling 2015, Loimer, Niederösterreich

Tatar af sommerbuk med syltede hvide asparges, pistacier og løvstikkecreme
Clos de Rocs 2016, Mâcon Loché, Bourgogne

Ungkvæg fra Kildegarden med nye ærter, løg og røget marv sauce
Château Bernateau 2014, St. Emilion Grand Cru

3 nordiske oste med tilbehør
Burmester 2005 Colheita Port

Jordbær med mascarponecreme, basilikumsis og hasselnødder
Voület, Antichi Giochi, Piemonte

Menu

3 retter:  395,- 4 retter:  480,- 5 retter:  535,-

Menu + Vin

3 retter: 695,- 4 retter: 855,- 5 retter: 975,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

1 glas Champagne: Francis Boulard, Cuvée Reserve Extra Brut NV: 135,-
Husets aperitif: Crémant de Bourgogne tilsat hyldeblomst: 75,-
Ved andre kombinationer af retter, henviser vi venligst til á la carte

A la carte

Forretter Karry og æble marineret blæksprutte med variation af blomkål: 135,-
Tatar af sommerbuk med syltede hvide asparges, pistacier og løvstikkecreme: 135,-
Brændenælde og spinat bouillon med pocheret æg: 120,-
Hovedretter Ungkvæg fra Kildegaarden med nye ærter, løg og røget marv sauce: 285,-
Smag i dag dagspris
Helleflynder med spidskål, peberrod og skilt dildolie: 310,-
Efterretter 3 eller 5 nordiske oste med tilbehør: 115,-/155,-
Creme brûlée med vanilje: 95,-
Jordbær med mascarponecreme, basilikumsis og hasselnød: 105,-
Hvid chokolade parfait med rabarber: 105,-