Aften

MENU

Grøn gazpacho med ærter og jomfruhummer

Riesling Kritt , Domaine Gresser, Alsace

 

Tatar af sommerbuk med chimichurri, syltede hvide asparges og ristede solsikkekerner

Menetou-Salon Rosé , Philippe Gilbert

 

Gråsten kylling med stikkelsbær og sauce monteret med kyllingelever

Eller

Bagt kulmule med spinat, østershatte og syltet citron

Clos de la Roilette , Brouilly Beaujolais

 

3 danske oste med tilbehør

Feuerheerd´s Colheita 2009 Port

 

Citroncreme med jordbær og makron

Kracher Auslese 2017, Burgenland

   Menu                                           Menu + Vin

3 retter:  398,-                                            3 retter: 698,-

4 retter:  485,-                                            4 retter: 860,-

5 retter:  540,-                                            5 retter: 980,-

 

Prøv Aften på Haven: Aperitif, 5 retter med tilhørende vinmenu, vand, kaffe med sødt 1100,- per person

Tjeneren vejleder gerne for eventuelle allergener

A la carte

Forretter

Grøn gazpacho med ærter og jomfruhummer 120,-

Tatar af sommerbuk med chimichurri, syltede hvide asparges og ristede solsikkekerner 120,-

Hovedretter

Gråsten kyllingebryst med stikkelsbær, grønne asparges og sauce monteret med kyllingelever 285,-

Bagt kulmule med spinat, østershatte, syltet citron og krydderurter 285,-

Sprød risotto med røget rød peber, fennikel og tomatglace 265,-

Efterretter

3/5 danske oste med tilbehør 115,-/155,-

Citroncreme, jordbær og makron 95,-

Creme caramel med sukkerristede hasselnødder og bær 95,-