Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til.

Ved reservation til 8 gæster eller flere, skal vi bede om at maden forudbestilles

MENU 

Helleflynder med salat af grønkål og bønner
Albarino 2017, Lagar de Cervara, Rias Baixas

Grønsags tatar med ristet jomfruhummerhale
San Giovanni della Sala 2018, Antinori, Orvieto

Dansk kalv med kantareller og nye majs
Les Obriers de la Peira 2016, Languedoc

3 danske oste med tilbehør
Port Colheita 2007 Burmester

Koldskål med bær og macadamianødder
Quart d’Heure Ange Vin, Domaine des Sablonnettes, Loire

 

Menu

3 retter:  398,- 4 retter:  485,- 5 retter:  540,-

Menu + Vin

3 retter: 698,- 4 retter: 860,- 5 retter: 980,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

 

Hvis I ønsker andre retter end dem vi har på menuen, skal der vælges fra nedenstående til nævnte priser

Forretter Helleflynder med salat af grønkål og bønner: 135,-
Grønsags tatar med ristet jomfruhummerhale: 125,-
Cremet fiskesuppe med ballotine af lyssej og dild: 130,-
Hovedretter Dansk kalv med kantareller og nye majs: 290,-
Smag i dag dagspris
Rødtungefilet med glaserede rødbeder, sukkerærter og dild smør sauce: 310,-
Efterretter 3 eller 5 danske oste med tilbehør: 115,-/155,-
Kardemomme creme brûlée: 95,-
Koldskål med bær og macadamianødder: 105,-
Hvid chokoladecreme med mazarin og hindbær: 110,-