Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til.

Ved reservation til 8 gæster eller flere, skal vi bede om at maden forudbestilles

MENU

Kammusling med spicy tomatbouillon og karry rouille
Riesling 2018, Juwel, Rheinhessen

Confiteret svinebov med gulerod, kålrabi og peberrod
Langhe Nebbiolo 2017, Brezza

Okse fra Naturkvæg med rødbede, persillerod og estragon sabayonne
Mala Costa 2013, Domaine de la Dourbie, Languedoc

3 danske oste med tilbehør
Port Colheita 2007 Burmester

Jordskokkemousse med dulce de leche og æble
Coteaux du Layon

 

Menu

3 retter:  398,- 4 retter:  485,- 5 retter:  540,-

Menu + Vin

3 retter: 698,- 4 retter: 860,- 5 retter: 980,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

 

Hvis I ønsker andre retter end dem vi har på menuen, skal der vælges fra nedenstående til nævnte priser

Forretter Kammusling med spicy tomatbouillon og karry rouille: 130,-
Confiteret svinebov med gulerod, kålrabi og peberrod: 125,-
Græskarsuppe med trøffel: 120,-
Hovedretter Okse fra Naturkvæg med rødbede, persillerod og estragon sabayonne: 290,-
Smag i dag dagspris
Skindart sandart med fennikel, mandel og muslingesauce: 310,-
Efterretter 3 eller 5 danske oste med tilbehør: 115,-/155,-
Kardemomme creme brûlée: 95,-
Hasselnødde/brombærkage med havtorn: 105,-
Jordskokke mousse med pære og dulche de letche: 105,-