Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse tjeneren hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til

MENU gældende til og med 10. juni

Grillede hvide asparges med pocheret æg og brændenældepesto
Mise du Printemps 2016, Josmeyer, Alsace

Letgravad Færøsk laks med sennepscreme, rugbrød og radiser
Ryder Estate, Chardonnay 2014, Californien

Gourmet gris i tre tilberedninger med grønne asparges, spidskål og sauce med syltet ingefær
Amaranto 2015, Podere san Christoforo, Toscana

3 nordiske oste med tilbehør
Burmester 2005 Colheita Port

Rabarber med lakrids, pistacier og sprød Madeleinekage
Huxelrebe spätlese 2015, Seehof, Rheinhessen

Menu

3 retter:  395,- 4 retter:  480,- 5 retter:  535,-

Menu + Vin

3 retter: 695,- 4 retter: 855,- 5 retter: 975,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

1 glas Champagne: Francis Boulard, Cuvée Reserve Extra Brut NV: 135,-
Husets aperitif: Crémant de Bourgogne tilsat hyldeblomst: 75,-
Ved andre kombinationer af retter, henviser vi venligst til á la carte

A la carte

Forretter Grillede hvide asparges med pocheret æg og brændenældepesto: 130,-
Færøsk laks med sennepscreme, rugbrød og radiser: 135,-
Ristet hjertesalat med syltet fennikel, rødbede og Fenoged: 125,-
Hovedretter Gourmet gris med grønne asparges, spidskål og ingefærsauce: 285,-
Smag i dag dagspris
Stegt torsk med variation af gulerødder, nye løg og tangtrøffel: 285,-
Efterretter 3 eller 5 nordiske oste med tilbehør: 115,-/155,-
Creme brûlée med vanilje: 95,-
Rabarber med lakrids, pistacier og sprød Madeleinekage: 105,-
Hvid chokolade parfait med mørke bær: 105,-