Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til.

Ved reservation til 8 gæster eller flere, skal vi bede om at maden forudbestilles

MENU 4. januar 2019

Hummer/gedde mousseline i tomatbouillon med variation af bønner
Riesling Kritt 2015, Domaine Gresser, Alsace

Kyllinge consommé med kinakål og forårsrulle
Bourgogne blanc 2015, Seigneurie de Posanges

Oksefilet med persillerod, svampe og røget marv sauce
Barbera d’Alba 2015, Vignota Contera Fantino

3 danske oste med tilbehør
Port Colheita 2007 Burmester

Rom/rosin is med ristet kage og glaseret ananas
Muscat de Beaumes de Venise, Domaine la Ligière

 

Menu

3 retter:  398,- 4 retter:  485,- 5 retter:  540,-

Menu + Vin

3 retter: 698,- 4 retter: 860,- 5 retter: 980,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

 

Hvis I ønsker andre retter end dem vi har på menuen, skal der vælges fra nedenstående til nævnte priser

Forretter Hummer/gedde mousseline i tomatbouillon med variation af bønner: 140,-
Kyllinge consommé med kinakål og forårsrulle: 130,-
Stegt risotto med gulerødder, rødbede, græskarkerner og estragon: 125,-
Hovedretter Oksefilet med persilerod, svampe og røget marv sauce: 290,-
Smag i dag dagspris
Torsk med blomkål, fennikel og ørredrogn: 300,-
Efterretter 3 eller 5 danske oste med tilbehør: 115,-/155,-
Creme brûlée med vanilje: 95,-
Appelsinsorbet med hvid chokolade og havtorn: 110,-
Rom/rosin is med ristet kage og glaseret ananas: 110,-