Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til.

Ved reservation til 8 gæster eller flere, skal vi bede om at maden forudbestilles

MENU 

Cremet fiskesuppe med havtaske og fennikel
Schloss Gobelsburg 2018, Kamptal

Poussin med svampe og syltede agurker
Pinot noir 2017, Mattias Gaul, Pfalz

Lam med savojkål og selleri
Ripasso Valpolicella 2016, Tommasi, Veneto

3 danske oste med tilbehør
Port Colheita 2007 Burmester

Bagte blommer med chokolade/honning is og dukkah
Pineau des Charentes, Maxime Trijol

 

Menu

3 retter:  398,- 4 retter:  485,- 5 retter:  540,-

Menu + Vin

3 retter: 698,- 4 retter: 860,- 5 retter: 980,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

 

Hvis I ønsker andre retter end dem vi har på menuen, skal der vælges fra nedenstående til nævnte priser

Forretter Poussin med svampe og syltede agurker: 130,-
Grønsags tatar med ristet jomfruhummerhale: 135,-
Cremet fiskesuppe med havtaske og fennikel: 135,-
Hovedretter Lam med savojkål og selleri: 290,-
Smag i dag dagspris
Skindart sandart med grønne bønner og muslingesauce: 310,-
Efterretter 3 eller 5 danske oste med tilbehør: 115,-/155,-
Kardemomme creme brûlée: 95,-
Bagte blommer med chokolade/honning is og dukkah: 105,-
Jordskokke mousse med pære og dulche de letche: 110,-