Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til.

Ved reservation til 8 gæster eller flere, skal vi bede om at maden forudbestilles

MENU

Majssuppe med avocado og kammusling
San Giovanni della Sala 2016, Orvieto, Antinori

Kroppkaka med svampe, tyttebær og trøffel
Château Merande 2016, “Le grand blanc”, Savoie

Grambogaard gris med gulerod, skorzonerrod og sennep
Brezza, Langhe Nebbiolo 2017

3 danske oste med tilbehør
Burmester 2007 Colheita Port

Kirsebærmousse med rødbedesorbet og sprøde boghvedekerner
Brin de Folie 2016, Domaine de Brin, Gascogne

Menu

3 retter:  398,- 4 retter:  485,- 5 retter:  540,-

Menu + Vin

3 retter: 698,- 4 retter: 860,- 5 retter: 980,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

 

Hvis I ønsker andre retter end dem vi har på menuen, skal der vælges fra nedenstående til nævnte priser

Forretter Majssuppe med avocado og kammusling: 125,-
Kroppkaka med svampe, tyttebær og trøffel: 135,-
Jomfruhummerhale med blomkål og hasselnød: 135,-
Hovedretter Grambogaard gris med gulerod, skorzonerrod og sennep: 285,-
Smag i dag dagspris
Bagt torsk med kål, mandel og jomfruhummersauce: 290,-
Efterretter 3 eller 5 danske oste med tilbehør: 115,-/155,-
Creme brûlée med vanilje: 95,-
Æble med kanel og vaniljeis: 105,-
Kirsebærmousse med rødbedesorbet og boghvedekerner: 110,-