Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til.

Ved reservation til 8 gæster eller flere, skal vi bede om at maden forudbestilles

MENU 

Cremet fiskesuppe, torsk og pak choi
Bourgogne Aligoté Vieilles Vignes 2017, Maison Albert Sounit

Æbleglaseret svinebryst, stegt jomfruhummer og jordskokker
Steelhead Vineyard, Pinot noir 2016, North Coast, Californien

Variation af lam, aubergine, svampe og blåbærglace
Generacion 46 2015, Bodegas Tempore, Bajo Aragon

3 danske oste med tilbehør
Burmester 2007 Colheita Port

Citronfromage, hasselnød og brombærsorbet
Riesling auslese 2017, Pfannebecker, Rheinhessen

Menu

3 retter:  398,- 4 retter:  485,- 5 retter:  540,-

Menu + Vin

3 retter: 698,- 4 retter: 860,- 5 retter: 980,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

 

Hvis I ønsker andre retter end dem vi har på menuen, skal der vælges fra nedenstående til nævnte priser

Forretter Cremet fiskesuppe, torsk og pak choi: 135,-
Æbleglaseret svinebryst, stegt jomfruhummer og jordskokker: 145,-
Grøn salat med rygeost og birkesbrød: 120,-
Hovedretter Variation af lam, aubergine, svampe og blåbærglace: 290,-
Smag i dag dagspris
Rødtunge på ben med beder, bacon og brunet smør: 315,-
Efterretter 3 eller 5 danske oste med tilbehør: 115,-/155,-
Creme brûlée med vanilje: 95,-
Chokoladetærte med hindbær og pistacie: 110,-
Citronfromage, hasselnød og brombærsorbet: 110,-