Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til

MENU

Cremet jordskokkesuppe med helleflynder og dild
Pinot gris 2015, Famille Hugel, Alsace

Spejlæg med svampe, friteret surdej og vinter trøffel
Bourgogne blanc 2014, Sous la Roche, Domaine Bernollin

Grillet oksefilet med variation af gulerødder, endivie og pebersauce
Crozes Hermitage 2014, Gilles Robin

3 oste med tilbehør
Burmester 2003 Colheita Port

Lakrids panna cotta med havtorn sorbet og karamelliserede mandler
Reflets de Carbonnieu 2010, Sauternes

Menu

3 retter:  395,- 4 retter:  480,- 5 retter:  535,-

Menu + Vin

3 retter: 695,- 4 retter: 855,- 5 retter: 975,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

1 glas Champagne: 135,-
1 glas Crémant de Bourgogne: 75,-
Ved andre kombinationer af retter, henviser vi venligst til á la carte

A la carte

Forretter Cremet jordskokkesuppe med helleflynder og dild: 135,-
Spejlæg med svampe, friteret surdej og vinter trøffel: 125,-
Terrin af gedeost med gule og røde beder og valnødder: 125,-
Hovedretter Grillet oksefilet med variation af gulerod, endivie og pebersauce: 285,-
Smag i dag dagspris
Bagt torsk med pastinak, syltet fennikel og gul karry: 285,-
Efterretter 3 eller 5 oste med tilbehør: 115,-/155,-
Creme brûlée med vanilje: 95,-
Lakrids panna cotta med havtorn sorbet og karamelliserede mandler: 105,-
Lun chokoladekage med vaniljeis og bær: 110,-