Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til

MENU – tilbydes i perioden fra 21. november til 20. december

Cremet sellerisuppe med havtaske og estragonperler
Pinot gris 2015, Domaine Gresser, Alsace

Bagt torsk med klassisk tilehør
Ranch 32 2013, Scheid Wine, Monterey

Gourmet gris fra Svendborg med rosenkål, jordskok og Calvados sauce
Vacqueyras 2015, Domaine de la Ligiére

3 oste med tilbehør
Burmester 2003 Colheita Port

Hvid chokolade med marcipan og kirsebær
Zibibo, Tenute Orestiadi, Sicilien

Menu

3 retter:  395,- 4 retter:  480,- 5 retter:  535,-

Menu + Vin

3 retter: 695,- 4 retter: 855,- 5 retter: 975,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

1 glas Champagne: 135,-
1 glas Crémant de Bourgogne: 75,-
Ved andre kombinationer af retter, henviser vi venligst til á la carte

A la carte

Forretter Cremet sellerisuppe med havtaske og estragonperler: 130,-
Torsk med klassisk tilbehør: 135,-
Ravioli med jordskok, svampe og frisk trøffel: 135,-
Hovedretter Gourmetgris fra Svendborg med rosenkål, jordskok og Calvados sauce: 285,-
Smag i dag dagspris
Helleflynder med fennikel, skorzonerrod og urte beurre blanc: 310,-
Efterretter 3 eller 5 oste med tilbehør: 115,-/155,-
Creme brûlée med vanilje: 95,-
Hvid chokolade med marcipan og kirsebær: 105,-
Lun chokoladekage med vaniljeis og bær: 110,-