Aften

Menu gælder til og med 10. juni

Asparges fra Lammefjorden med æg, sommertrøffel og løvstikkemayo

Recit 2018, Roero Arneis

 

Sukker saltet færøsk laks med rygeost chiffon og ørredrogn

Côtes du Rhône 2018, Jean-Luc Colombo

 

Kalvetyksteg og kalvespidsbryst eller

Bagt rødtungefilet med muslingesauce

Serveres med ærter, gulerødder og løg

Chianti Classico 2016, Lamole di Lamole

 

3 danske oste med tilbehør

Feuerheerd´s Colheita 2009 Port

 

Hvid chokoladeparfait med rabarber og kardemomme

Le quart d’heure Ange vin, Domaine des Sablonnettes, Loire

    Menu                                           Menu + Vin

3 retter:  398,-                                            3 retter: 698,-

4 retter:  485,-                                            4 retter: 860,-

5 retter:  540,-                                            5 retter: 980,-

 

Prøv Aften på Haven: Aperitif, 5 retter med tilhørende vinmenu, vand, kaffe med sødt 1100,- per person