Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til.

Ved reservation til 8 gæster eller flere, skal vi bede om at maden forudbestilles

MENU

Jomfruhummerbisque med torsk og rosenkål
Bourgogne blanc, Sous la Roche 2016, Domaine Bernollin

Vagtel med spelt, vanilje og figen
Steelhead Winery 2016, Pinot noir, North Coast

Grambogaard kalv med julesalat, æble og trøffelsauce
Clos Puy Armaud 2015, Côtes de Castillon

3 danske oste med tilbehør
Burmester 2007 Colheita Port

Eton mess med kirsebær
Malvira, Birbet, Piemonte

Menu

3 retter:  398,- 4 retter:  485,- 5 retter:  540,-

Menu + Vin

3 retter: 698,- 4 retter: 860,- 5 retter: 980,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

 

Hvis I ønsker andre retter end dem vi har på menuen, skal der vælges fra nedenstående til nævnte priser

Forretter Jomfruhummerbisque med torsk og rosenkål: 135,-
Kroppkaka med svampe, tyttebær og trøffel: 135,-
Vagtel med spelt, vanilje og figen: 135,-
Hovedretter Grambogaard kalv med julesalat, æble og trøffelsauce: 290,-
Smag i dag dagspris
Helleflynder med gulerod, jordskok og timiansauce: 320,-
Efterretter 3 eller 5 danske oste med tilbehør: 115,-/155,-
Creme brûlée med vanilje: 95,-
Æble med kanelis og karamelliseret butterdej: 105,-
Eton mess med kirsebær: 110,-