Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til

MENU

Frisk stenbiderrogn med citronmarinerede persillerødder og blinis
Sancerre 2015, Domaine du Nozay

Cremet svampesuppe med syltede shitake og svampeterrin
VINUM 2015 Chenin blanc, Stellenbosch

Braiseret lammeskank med spelt og broccoli
Roc des Anges 2016, Côtes du Rousillon Village

3 oste med tilbehør
Burmester 2007 Colheita Port

Variation af æble med kanelcreme og havre
Kracher beerenauslese, Burgenland

Menu

3 retter:  395,- 4 retter:  480,- 5 retter:  535,-

Menu + Vin

3 retter: 695,- 4 retter: 855,- 5 retter: 975,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

1 glas Champagne: 135,-
1 glas Crémant de Bourgogne: 75,-
Ved andre kombinationer af retter, henviser vi venligst til á la carte

A la carte

Forretter Cremet svampesuppe med syltede shitake og svampeterrin: 125,-
Frisk stenbiderrogn med citronmarinerede persillerødder og blinis: 135,-
Terrin af gedeost med gule og røde beder og valnødder: 125,-
Hovedretter Braiseret lammeskank med spelt og broccoli: 285,-
Smag i dag dagspris
Skindstegt rødfisk med blomkål, mandel og muslingesauce: 285,-
Efterretter 3 eller 5 oste med tilbehør: 115,-/155,-
Creme brûlée med vanilje: 95,-
Variation af æble med kanelcreme og karamelliseret havre: 105,-
Lun chokoladekage med havtorn: 110,-