Aften

Vi skal nok respektere, hvis I har travlt. Bare giv tjeneren besked om, hvor lang tid middagen må vare, så skal vi nok sørge for, at I bliver færdige til aftalt tid. Hvis I ikke skal skynde Jer, så skal vi heller ikke. Vi dobbeltbooker nemlig ikke, så I skal være velkomne til at slappe af, og nyde hele aftenen hos os. Husk at oplyse hvis der er  allergier vi skal tage hensyn til.

Ved reservation til 8 gæster eller flere, skal vi bede om at maden forudbestilles

MENU fra 18. februar 

Cremet blomkålssuppe med ristet kalvebrissel
Chablis 2010, La Pierrelée, La Chablisienne

Stenbiderrogn med røget kulmule, kartoffel og karse
Riesling 2015, Weingut Müller-Catoir, Pfalz

Andebryst med stegt polenta, syrnet rødløg og sauce Vadouvan
Rioja reserva 2008, Remelluri

3 danske oste med tilbehør
Port Colheita 2007 Burmester

Hvid chokolademousse med gulerodskage og appelsinsorbet
Sauternes 2012, Réflets de Carbonnieu

 

Menu

3 retter:  398,- 4 retter:  485,- 5 retter:  540,-

Menu + Vin

3 retter: 698,- 4 retter: 860,- 5 retter: 980,-

PRØV EN AFTEN PÅ HAVEN: Aperitif, 5 retter med vinmenu 1 glas per ret, mineralvand, kaffe og sødt:
1100,- per person
seneste ordre 21:00

 

Hvis I ønsker andre retter end dem vi har på menuen, skal der vælges fra nedenstående til nævnte priser

Forretter Cremet blomkålssuppe med ristet kalvebrissel: 135,-
Stenbiderrogn med røget kulmule, kartoffel og karse: 135,-
Stegt risotto med gulerødder, rødbede, græskarkerner og estragon: 125,-
Hovedretter Andebryst med stegt polenta, syrnet rødløg og sauce Vadouvan: 290,-
Smag i dag dagspris
Havtaske med selleri, friteret grønkål og kærnemælkssauce: 310,-
Efterretter 3 eller 5 danske oste med tilbehør: 115,-/155,-
Creme brûlée med vanilje: 95,-
Hvid chokolademousse med gulerodskage og appelsinsorbet: 105,-
Portvinspocheret æble med friskost creme og sød dukkah: 105,-