Frokost

FROKOST – fra 4. januar 2019

Restauranten er velegnet til frokost for såvel forretningsfrokost som for private

Ved bestilling til 8 gæster eller flere, skal vi bede om, at maden forudbestilles

Informer venligst tjeneren hvis der skal tages hensyn til allergener

 

FROKOSTMENU 3 retter 295,- forret, hovedret og ost eller dessert skifter hver dag.
Ved selskaber til frokost hvor vi aftaler menuen på forhånd, skal I beregne 350,- – 395,- per person for 3 retters menu

LIDT AF HVERT 6 små retter 275,-

VORES KLASSIKERE

Udvalg af sild – 3 slags marinerede sild lavet af langtidsmodnet sild og smagsfulde hjemmelavede marinader 115,-

Laks – Varmrøget rørt med creme fraiche serveret med dild/kapersvinaigrette 115,-

Tatar – af okseinderlår med syltede hvide asparges og røget mayonnaise: 125,-

Salat af ærter, spinat og fennikel med valnøddebrød og frisk gedeost 120,-

Fiskefrikadeller med citron og grønsagspickles: 120,-

Dagens suppe: 110,-

 

OST/DESSERT

3 eller 5 udvalgte oste med tilbehør 115,-/155,-

Dagens dessert: 75,-

Crème Brûlée: 95,-

Lidt sødt til kaffen – småkage – chokolade og andet godt: 48,-