JUL 2019

FROKOST tilbydes fra 29. november

Menu 3 retter 365,-
– Blomkål med æble, hasselnød og Kalix löjrom
– And i tre tilberedninger med rødkål og trøffelsauce
– Ost eller chokoladetart med appelsin

Juleklassikere 3 serveringer 350,-
– Julesild, varmrøget Færøsk laks, rejesalat med æg og dild
– Glaseret svinekæbe, Medister med grønlangkål, Æbleflæsk, Andebryst med rødkål
– Ost eller ris á l’amande

MIDDAG tilbydes fra 21. november

– Blomkål med æble, hasselnød og Kalix löjrom
– Røget Vesterhavstorsk med kartoffel, purløg og smørsauce
– And i tre tilberedninger med rødkål og trøffelsauce
– 3 danske oste med tilbehør
– Chokoladetart med appelsin

Prøv “En Aften på Haven”: Aperitif, 5 retter med vinmenu, mineralvand, kaffe med sødt 1100,- per person

 

Try ALL IN: Aperitif, 5 courses with wine, mineralwater
coffee and sweet: per person 1100,- DKK