JUL 2017

Fra fredag 1. december indtil onsdag 20. december tilbyder vi til frokost

FROKOSTMENU 3 RETTER 365,-
– Cremet knoldsellerisuppe med pocheret havtaske
– Svendborg Gourmetgris
– 3 danske oste med tilbehør eller dessert med chokolade, kirsebær og marcipan

UDVALG AF JULEKLASSIKERE 3 SERVERINGER 350,-
– Sild, varmrøget laks, rejesalat med sikrogn
– Andebryst med rødkål, medister med grønlangkål og sennep, æbleflæsk, glaseret svinekæbe med rødbede
– Ost eller ris á l’amande

Fra tirsdag 21. november indtil onsdag 20. december tilbyder vi til aften

AFTENMENU 3-4-5 RETTER 395,- 480,- 535,-
– Cremet knoldsellerisuppe med pocheret havtaske
– Torsk classique
– Svendborg Gourmetgris
– 3 danske oste med tilbehør
– Chokolade, kirsebær og marcipan

 

 

 Try ALL IN: Aperitif, 5 courses with wine, mineralwater
coffee and sweet: per person 1100,- DKK