Take Away

Take away
Tirsdag – lørdag mellem klokken 16 og 19
– Vi foretrækker naturligvis, at du bestiller dagen i forvejen, men kan tage mod bestillinger med 15 minutters varsel. Tak for opbakningen!

UGE 14

3-retters menu 225 kroner
– Instruktion til nem opvarmning medfølger

FORRET
Cremet sellerisuppe med røgede rejer

HOVEDRET
Lammeculotte, syltede gulerødder samt bagte orangerødder vendt i rucola og ramsløg. Dertil flødekartofler og lammeskysauce

ELLER

Skindstegt kyllingebryst med syltede gulerødder samt bagte orangerødder vendt i rucola og ramsløg. Dertil flødekartofler og kyllingeskysauce

DESSERT
Blåbærkage med hvid chokoladecreme og knas af tørrede bær og hvid chokolade

Daglige ændringer kan forekomme på menuen.

UGE 15 samt tirsdag 20/4

3-retters menu 225 kroner
– Instruktion til nem opvarmning medfølger

FORRET
Gravad laks, rygeost og radiser

HOVEDRET
Nyretap, kartoffel, østershatte, spinat og skysauce

ELLER

Kulmule, kartoffel, spinat og kærnemælk

DESSERT
Gammeldags æblekage

Daglige ændringer kan forekomme på menuen.

Derudover kan man også købe:

Stenbiderrogn med syltede rødløg, friskost rørt med estragon og purløg samt en Gougere: 100 kroner per person

Vores berømte speltbolle med Aabybro-smør: 10 kroner

Lidt sødt til kaffen: 40 kroner

Fiskefrikadelle, der let brunes på en pande (Dertil pickles og citronbåd): 25 kroner

Fadøl “To Go” (Kl 12-19): Krus: 40 kroner. Medbring din egen patentflaske: 60 kroner pr liter

Vi anbefaler, at du medbringer egen bærepose med flad bund. Det er lovpligtigt at tage betaling for bærepose (4 kroner).
Meddel gerne ved bestilling, hvis du medbringer egen bærepose.

Tusind tak for støtten!

Bestilling på mail:
Send en mail på info@frederikshave.dk
Husk:
– Dato
– Navn
– Tidspunkt (16-19)
– Antal
– Hvad ønsker I som hovedret?
– Ønsker I at tilkøbe vores speltboller?
– Medbringer I egen bærepose?

Vi sender herefter en bekræftelse, når bestillingen er noteret.

Bestilling på telefon:
Ring 38883335 – Hvis telefonen melder optaget, er vi i andet opkald. Prøv da igen senere.
Husk:
– Vi har åbent mellem 12-19 tirsdag til lørdag
– Du må gerne ringe og bestille til samme dag
– SMS’er besvares ikke

Fra 21. april til 5. maj
– Her kan du også nyde din middag på terrassen. Se mere under “Aften”.

3-retters menu 350 kroner
– Instruktion til nem opvarmning medfølger

FORRET
Stenbiderrogn, kartoffel, løg og radiser

HOVEDRET
Oksemørbrad, grønkål, jordskok, røg og marv

DESSERT
Rabarber, mynte, chokolader og fløde

Bærepose og speltboller m Aabybro-smør medfølger

Bestilling kan kun ske på dagen fra kl 10 til udsolgt:
– Ring helst 38883335
– Skriv mail på info@frederikshave.dk
– Bestillingen er gået igennem, når du har fået skriftlig eller mundtlig bekræftelse
– Forudbetal gerne på Mobilepay 594617 – samme dag!

Daglige ændringer kan forekomme på menuen.