Dining Week

Hos Restaurant Frederiks Have på Frederiksberg glæder vi os til endnu en gang at byde jer velkommen til Dining Week i uge 42. Vi har sammensat en lækker menu, der forkæler smagsløgene med sæsonens bedste råvarer – alt i vores hyggelige og afslappede omgivelser midt i byen.

MENU

FORRET

Ærtesuppe med koldrøget kammusling, ærter, ærteskud og syltet bladselleri

~

HOVEDRET

Braiseret oksetykkam med sauce Choron, broccolini, bagte tomater, syltede perleløg og stegte kartofler

~

DESSERT

Mørk chokolade panna cotta med hasselnøddeis og kakao-“jord”

VEGETARISK MENU

FORRET

Ærtesuppe med stegte østershatte, ærter, ærteskud og syltet bladselleri

~

HOVEDRET

Sprød polenta med sauce Choron, broccolini, bagte tomater, syltede perleløg og stegte kartofler

~

DESSERT

Bagt ananas med sukkerristede kokosflager og kokosis

Book dit bord direkte via Dining Week.

Book her