Hos Restaurant Frederiks Have på Frederiksberg glæder vi os til endnu en gang at byde jer velkommen til Dining Week i uge 42. Vi har sammensat en lækker menu, der forkæler smagsløgene med sæsonens bedste råvarer – alt i vores hyggelige og afslappede omgivelser midt i byen.
MENU
FORRET
Ærtesuppe med koldrøget kammusling, ærter, ærteskud og syltet bladselleri
~
HOVEDRET
Braiseret oksetykkam med sauce Choron, broccolini, bagte tomater, syltede perleløg og stegte kartofler
~
DESSERT
Mørk chokolade panna cotta med hasselnøddeis og kakao-“jord”
VEGETARISK MENU
FORRET
Ærtesuppe med stegte østershatte, ærter, ærteskud og syltet bladselleri
~
HOVEDRET
Sprød polenta med sauce Choron, broccolini, bagte tomater, syltede perleløg og stegte kartofler
~
DESSERT
Bagt ananas med sukkerristede kokosflager og kokosis
Book dit bord direkte via Dining Week.




