Julen 2023

Julemenuen for 2023 starter 15/11 2023 og fortsætter til og med 23/12. Vi har åbent mellem jul og nytår med en helt unik periode med klassisk stikbordsservering og unik menu.

Skal du afholde et selskab, der ikke vedrører julen, kontakt os blot, og vi retter menuen til med enten fisk eller kød til hovedret. Vær opmærksom på, at dette skal forudbestilles.

FROKOST 

3-retters menu
450,-

Jomfruhummerbisque, stegt kammusling og æble
150,-

Andebryst, brunede skorzonerrødder, rødkål, Pommes Anna og Sauce Orange
230,-

Clafoutis med kirsebær og vaniljeis
100,-

_________________________

Tilkøb et besøg af ostevognen:

5 oste 150 ,-
Vælg 5 oste i stedet for dessert 75,-

Derefter 25,- pr stk

”Lidt af Hvert” 
– Juleversion – 3 serveringer

-Julesild, gravad laks og rejesalat

derefter

– Hønsesalat, kamfilet af Durocgris med rødkål og skysauce

Slutteligt

2 danske oste

ELLER

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

375,-

A LA CARTE

Havens Julesild
85,-

Gravad laks med rævesovs
150,-

Rejer, hårdkogte æg, peberrod og dild
150,-

Røget kyllingebryst, sennep, honning, æbler og valnødder
150,-

Fiskefrikadeller på torsk med pickles og cremefraiche
150,-

Fiskefilet med sauce tatar
150,-

Ande-sylte med stærk sennep og syltede rødbeder
150,-

AFTEN

Tilkøb:

1 dåse Rossini caviar 250,-

-Med gougere, creme fraiche og rødløg

 MENU

Jomfruhummerbisque, stegt kammusling og æble
150,-

Bagt selleri, valnøddemayonnaise, svampe og karse
150,-

Svinebryst, kål, beder og sennep
150,-

Andebryst, brunede skorzonerrødder, rødkål, Pommes Anna og Sauce Orange
230,-

Clafoutis med kirsebær og vaniljeis
100,-

Tilkøb et besøg af ostevognen:

5 oste 150 ,-
Vælg 5 oste i stedet for dessert 75,-

Derefter 25,- pr stk

 

”En Aften på Haven”

Caviar og Champagne

5 retter med vinmenu og vand m/u brus

Kaffe og sødt

1350 ,-

 

3 retter 450,-

4 retter 500,-

5 retter 600,-

 

 

3 glas vin 400,-

4 glas vin 450,-

5 glas vin 550,-