Julemenuen for 2023 starter 15/11 2023 og fortsætter til og med 23/12. Vi har åbent mellem jul og nytår med en helt unik periode med klassisk stikbordsservering og unik menu.
Skal du afholde et selskab, der ikke vedrører julen, kontakt os blot, og vi retter menuen til med enten fisk eller kød til hovedret. Vær opmærksom på, at dette skal forudbestilles.
FROKOST
3-retters menu
450,-
Jomfruhummerbisque, stegt kammusling og æble
150,-
Andebryst, brunede skorzonerrødder, rødkål, Pommes Anna og Sauce Orange
230,-
Clafoutis med kirsebær og vaniljeis
100,-
_________________________
Tilkøb et besøg af ostevognen:
5 oste 150 ,-
Vælg 5 oste i stedet for dessert 75,-
Derefter 25,- pr stk
”Lidt af Hvert”
– Juleversion – 3 serveringer
-Julesild, gravad laks og rejesalat
derefter
– Hønsesalat, kamfilet af Durocgris med rødkål og skysauce
Slutteligt
2 danske oste
ELLER
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
375,-
A LA CARTE
Havens Julesild
85,-
Gravad laks med rævesovs
150,-
Rejer, hårdkogte æg, peberrod og dild
150,-
Røget kyllingebryst, sennep, honning, æbler og valnødder
150,-
Fiskefrikadeller på torsk med pickles og cremefraiche
150,-
Fiskefilet med sauce tatar
150,-
Ande-sylte med stærk sennep og syltede rødbeder
150,-
AFTEN
Tilkøb:
1 dåse Rossini caviar 250,-
-Med gougere, creme fraiche og rødløg
MENU
Jomfruhummerbisque, stegt kammusling og æble
150,-
Bagt selleri, valnøddemayonnaise, svampe og karse
150,-
Svinebryst, kål, beder og sennep
150,-
Andebryst, brunede skorzonerrødder, rødkål, Pommes Anna og Sauce Orange
230,-
Clafoutis med kirsebær og vaniljeis
100,-
Tilkøb et besøg af ostevognen:
5 oste 150 ,-
Vælg 5 oste i stedet for dessert 75,-
Derefter 25,- pr stk
”En Aften på Haven” Caviar og Champagne 5 retter med vinmenu og vand m/u brus Kaffe og sødt 1350 ,- |
3 retter 450,- 4 retter 500,- 5 retter 600,-
| 3 glas vin 400,- 4 glas vin 450,- 5 glas vin 550,-
|