Julen på Frederiks Have er en ganske særlig tid. Med den unikke stemning i Pejsestuen og udsigten til den sneklædte terrasse fra Hovedstuen, står vi klar 6 dage om ugen til at give dig og dine gæster en ganske særlig oplevelse.
Vi har som altid åbent til frokost og aften, og vi anbefaler, at du booker bord i god tid – især i weekenderne.
Vi gør meget ud af at pynte hele restauranten i en varm og behagelig julet atmosfære, der også ærer husets boutique stil.
Du kan se hele vores menu herunder – bemærk venligst, at vi allerede har taget højde for, at hele menuen kan serveres pescatarisk, men vi tager som altid højde for alle former for allergier eller spisevaner – du skal blot notere det ved din reservation.
Julemenuen løber fra og med den 20/11 til og med den 21/12, hvorefter vi går på lang juleferie til og med den 15/1-2025. Vi har dog som altid åbent nytåraften, som du kan læse mere om under “Bordbestilling”.
Til frokost har vi åbent mandag-lørdag med ankomst mellem kl 12 og 14:
3-retters frokostmenu
450 DKK
FORRET
Gravad laks med olivenolie-is, agurk og rucola
HOVEDRET
Andebryst med brunede kartofler, rødkål, grønkål og sauce orange
ELLER
Nytårstorsk med bacon, saltet æggeblomme, rødbede og sennepssauce
DESSERT
Dekonstueret ris a la mande; Mandelis med rischips og kirsebær
ELLER
Clafoutis med mandelis og kirsebær
ELLER (Max 8 personer)
Crepes suzettes med mandelis(+75 DKK per person)
Vi tilbyder (udover vine fra vores assorterede vinkort)
Domaine Fournier Pere et Fils, Sauvignon Blanc de Loire, F de Fournier, 2022 – 550 pr flaske
Domaine Brusset, Grenache/Syrah de Rhone, Cairanne, Vielle Vignes 2021 – 650 pr flaske
– Læs eventuel mere under “Selskaber” for at få en priside om et arrangement som dette
Havens Juleanretning
375 DKK
Første servering
Gravad laks med rævesauce og stegte sild
Anden servering
Svinebryst, fynsk æbleflæsk og medister med grønlangkål
ELLER
Fiskefrikadelle, krebsehalesalat og fiskefilet med sauce tatar
Tredje servering vælges på dagen
Risalamande med kirsebærsauce
ELLER
To danske oste
Efter frokosten
Stempelkaffe eller te eller Havens hjemmelavede gløgg
50 DKK
Lidt sødt dertil
Pebernødder og brunkager
50 DKK
Havens Juleanretning med en samlet drikkevarepakke inkluderer:
Havens Juleanretning – vælg ost eller ris a la mande på dagen
Ét glas “velskænket” Havens hjemmelavede valnøddesnaps eller anden gængs snaps fra vores sortiment
Øl ad libitum frem til kl 15.30
Øl inkluderer:
Grønjægers Pilsner, Elmelunde Julebryg, Driving Home from Christmas(Alkoholfri), Gentle Lager(Alkoholfri)
Diverse safte ad libitum
Vand m/u brus ad libitum
Kaffe, te eller gløgg ad libitum med pebernødder og brunkager
695 DKK per person
AFTEN
TILKØB
Sortfodsskinke, surdejsbrød og citronmayo
150,-
~
Jordskokkesuppe med confiteret jordskokke og urteolie
150,-
Gravad laks med olivenolieis, agurk og rucola
150,-
Bagt knoldselleri, syltede svampe, valnødder og karse
150,-
Andebryst med brunede kartofler, rødkål, grønkål og sauce orange
ELLER
Nytårstorsk med bacon, saltet æggeblomme, rødbeder og sennepssauce
230,-
Dekonstrueret ris a la mande: Mandelis, rischips og kirsebær
100,-
Clafoutis med mandelis og kirsebær
100,-
Crepes Suzettes med mandelis(Max 8 personer)
Menupris+75,-
175,-
~
Tilkøb et besøg af ostevognen:
5 oste – 150 ,-
Vælg 5 oste i stedet for dessert – 75,-
Sødt til kaffen: Flødebolle med kirsebær – 50 ,-