Julen på Frederiks Have er en ganske særlig tid. Med den unikke stemning i Pejsestuen og udsigten til den sneklædte terrasse fra Hovedstuen, står vi klar 6 dage om ugen til at give dig og dine gæster en ganske særlig oplevelse.
Vi har som altid åbent til frokost og aften, og vi anbefaler, at du booker bord i god tid – især i weekenderne.
Vi gør meget ud af at pynte hele restauranten i en varm og behagelig julet atmosfære, der også ærer husets boutique stil.
Du kan se hele vores menu herunder – bemærk venligst, at vi allerede har taget højde for, at hele menuen kan serveres pescatarisk, men vi tager som altid højde for alle former for allergier eller spisevaner – du skal blot notere det ved din reservation.
Julemenuen løber fra og med mandag den 17/11-25 til og med den 20/12-25, hvorefter vi går på lang juleferie til og med den 19/1-2025.Vi holder dog som altid åbent nytårsaften. Se mere under “Bordbestilling“.
Til frokost har vi åbent mandag-lørdag med ankomst mellem kl 12 og 14:
3-retters frokostmenu
450 DKK
FORRET
Hjemmegravad laks, peberrodsskum, dildsyltede agurker og radiser
HOVEDRET
Sprødt braiseret svinebryst, brunede kartofler, rødkålspure, stegt grønkål og anis-sauce
ELLER
Bagt torsk med sauteret savoykål, morkler og svampebearnaise
DESSERT
Mandel panna cotta, creme anglaise og kirsebæris
ELLER (Max 8 personer)
Crepes suzettes med kirsebæris(+75 DKK per person)
– Læs eventuel mere under “Selskaber” for at få en priside om et større arrangement som dette
Havens Juleanretning
375 DKK
Første servering
Hjemmegravad laks med rævesauce samt Havens stegte julesild med æble/løgkompot
Anden servering
Fynsk æbleflæsk, confiteret svinebryst, andebryst, rødkålspure
ELLER
Fiskefrikadelle, håndpillede rejer med æg og citronmayonnaise, friteret fiskefilet med sauce tatar
Tredje servering
Risalamande med lun kirsebærsauce
ELLER
To danske oste
Efter frokosten
Stempelkaffe/te
50 DKK
eller Havens hjemmelavede gløgg
80 DKK
Hjemmelavede fyldte chokolader
50 DKK
Jul i Haven
Ét glas “velskænket” Havens hjemmelavede valnøddesnaps eller anden gængs snaps fra vores sortiment
Øl ad libitum frem til kl 15.30
Kaffe, te eller et glas gløgg med petit four
695 DKK per person
AFTEN
SNACKS FRA KØKKENET:
Pisket CF38 med sprøde kartoffelchips, ørredrogn og purløg
85-
MENU
Hjemmegravad laks, peberrodsskum, dild syltede parisienne agurker og radise
150,-
Fennikel/fiske suppe, frisk kammusling, syltede bladselleri, estragonolie og kørvel
150,-
Grillet andebryst, æble/løgkompot, grillet palmekål og sauce mystique
150,-
Sprødt braiseret svinebryst, brunede kartofler, rødkålspure, stegt grønkål og anis-sauce
ELLER
Bagt torsk, stuvede svampe og savoykål, svampebearnaise, estragonolie og stegte kartofler
230,-
Mandel-panna cotta, crème anglaise og kirsebæris
100,-
Crepes Suzettes med kirsebæris(Max 8 personer)
Menupris+75,-
175,-
~
Tilkøb et besøg af ostevognen:
5 oste – 175,-
Vælg 5 oste i stedet for dessert – 95,-
Sødt til kaffen: Diverse fyldte chokolader – 50 ,-
Vi imødekommer alle allergier og spisevaner. Venligst noter det ved reservation.
| ”En Aften på Haven” Caviar og Champagne 5 retter med vinmenu og vand m/u brus Kaffe og petit four 1350 ,- |
| 3 retter 450,- 4 retter 500,- 5 retter 600,- | 3 glas vin 400,- 4 glas vin 450,- 5 glas vin 550,- |





