Frokost

Frederiks Julefrokost

Fiskeplatten
Kødplatten
To danske oste med tilbehør
eller
Risalamande med kirsebærsauce og ristede mandler

En øl fra Bryghuset Møn og en Frederiksberg Rådhus Akvavit
500,-

Fiskeplatten
Havens julesild, Gravad laks med rævesovs, Fiskefrikadelle med pickles
200,-

Kødplatten
Braiseret svinekæbe med tyttebær, Fynsk æbleflæsk, Julemedister med grønkål, Andebryst med rødkål og skysauce 200,-

Havens julesild
125,-

Gravad laks med rævesovs
125,-

Fiskefrikadeller med pickles
125,-

Andebryst med rødkål, brune karto er og skysauce
200,-

Tre danske oste med tilbehør
100,-

Risalamande med kirsebærsauce og ristede mandler
100,-

Creme caramel med citrusfrugter
100,-

Er du ikke glad for julemad, laver kokken (som altid) dagligt en 3-retters menu til 350 kroner.