Fredag den 10. november er det Mortens Aften, og derfor serverer vi naturligvis and!
For at mindske madspild, da det kun er denne ene aften, skal menuen forudbestilles. Det gør du ved at bestille og forudbetale maden her: MORTENS AFTEN – BESTIL BORD
Vi serverer en 4-retters menu til alle denne aften. Som alle andre dage, klarer vi gerne specielle madhensyn, men vi beder dig notere det ved reservation.
Blomkålssuppe med sprød emmentaler, urteolie og mandel
Bagt selleri, valnøddemayo, svampe og karse
Stegt andebryst, brune kartofler, frisk rødkålssalat, æbler, svesker og surt
Æblecrumble, creme fraiche is og syltede ribs
Menuen koster 450 DKK pr person. Drikkevarer købes på aftenen.
Du kan tilkøbe caviar og champagne, eller et besøg af ostevognen – dermed kan menuen også helt opgraderes til “En Aften på Haven” til 1350 DKK pr person.
Der er fri afbestilling indtil søndag 5/11.