Igen i år vil vi her på Restaurant Frederiks Have byde det nye år velkommen med en festlig menu.
Vi fejrer nytåret med en 5 -retters menu, 3 forskellige snacks og kaffe med petit four.
Kl 17.30 byder vi gæsterne velkommen. Herefter ser vi Dronningens nytårstale, mens der serveres snacks og Champagne.
Middagen består herefter af fem serveringer med tilhørende eksklusiv vinmenu.
Klokken 22.45 er middagen slut, og kl 23.30 siger vi tak for i aften.
SNACKS
Knivmusling og peberrod
Kyllingelever og blomme
Kartoffel, vagtelæg og trøffel
2015, Grand Millésime Brut, Champagne Christian Gosset
MENU
Jomfruhummer og caviar
2019, Pernand Vergelesses, Olivier Leflaive
Østers-emulsion og kål
2016, Riesling Heimbourg, Zind Humbrecht
Oksemørbrad, knoldselleri og rucola
2019, Pommard, Les Saussilles, Marchand-Tawse
Krondyr og morkler
2006, Bordeaux, Pauillac, Chateau Croizet Bages
Blåbær, hvid chokolade og yoghurt
2016, Tokaji Aszú 6 puttonyos, Carpinus
PETIT FOUR
Kransekage og kaffe
Prisen er 2250 DKK-pr person. Du kan bestille ved at trykke HER
Der er fri afbestilling op til 14 dage før.