NYTÅRSAFTEN 23/24

Igen i år vil vi her på Restaurant Frederiks Have byde det nye år velkommen med en festlig menu.
Vi fejrer nytåret med en 5 -retters menu, 3 forskellige snacks og kaffe med petit four.

Kl 17.30 byder vi gæsterne velkommen. Herefter ser vi Dronningens nytårstale, mens der serveres snacks og Champagne.
Middagen består herefter af fem serveringer med tilhørende eksklusiv vinmenu.
Klokken 22.45 er middagen slut, og kl 23.30 siger vi tak for i aften.

SNACKS

Knivmusling og peberrod
Kyllingelever og blomme
Kartoffel, vagtelæg og trøffel

2015, Grand Millésime Brut, Champagne Christian Gosset

MENU

Jomfruhummer og caviar
2019, Pernand Vergelesses, Olivier Leflaive

Østers-emulsion og kål
2016, Riesling Heimbourg, Zind Humbrecht

Oksemørbrad, knoldselleri og rucola
2019, Pommard, Les Saussilles, Marchand-Tawse

Krondyr og morkler
2006, Bordeaux, Pauillac, Chateau Croizet Bages

Blåbær, hvid chokolade og yoghurt
2016, Tokaji Aszú 6 puttonyos, Carpinus

PETIT FOUR

Kransekage og kaffe

Prisen er 2250 DKK-pr person. Du kan bestille ved at trykke HER

Der er fri afbestilling op til 14 dage før.