Restauranten

Hyggelig restaurant på Frederiksberg

Frederiks Have er en restaurant på Frederiksberg. Vi stræber efter at danne hyggelige rammer for vores gæster. Vi er en mindre intim restaurant på Frederiksberg, der med vores erfarne kokke og kompetente tjenere, kan give dig og dine gæster en god restaurant oplevelse. I vores restaurant liggende centralt på Frederiksberg, kan vi huse 60 gæster.

Restauranten er delt op i to afdelinger.  Hvor vi forrest i lokalet har udsigt til vores gårdhave samt køkkenet og i den anden afdeling “pejsestuen”. I den bagerste del af restauranten, kan der afholdes selskaber på 20-36 gæster.

Vi ser frem til at tage imod jer.

 

Det siger gæsterne om os på www.tripadviser.dk 

Topklasse og superhyggeligt..
Lækkert lækkert mad og superservering i skønne omgivelser.. Havde en fabelagtig aften… og følte os meget heldige over at have fundet denne lille perle Restaurant Frederiksberg.
Endnu en gang en dejlig oplevelse
Attraktive lokaler med god stemning, modent og kompetent personale, maden var veltilberedt, fremstod smuk og meget appetitlig, kombineret med en dejlig smagsoplevelse. Meget passende portioner, vi kunne kun klare tre retter. Vinen der blev anbefalet var aldeles perfekt. I Frederiks have får man rigtig meget for pengene.

Vi kommer gerne en tredie gang.

Lækker mad og god betjening
Var forbi og skulle holde et frokostmøde på restauranten på Frederiksberg. Blev modtaget på en meget imødekommende måde og de vidste hvem vi var uden at have spurgt om navn. Imponerende da jeg ikke har været der før.

Vi fik 3 retters menu som smagte herligt. Gode råvarer og tilberedning. Da vi skulle sidde og snakke var der ikke så meget lyst til for megen opmærksomhed fra tjenerne. Dette fangede de med det samme og serverede måden med kørt introduktion og ellers ikke nogen afbrydelser. Perfekt for hvad vi havde brug for. Jeg så andre der mere havde tid hvor de brugte tid på at snakke så tjenerne er super gode til at fange signaler.
Der er en rolig atmosfære og meget afslappet. 3 retter dejlig frokost for 275 er en fair pris og jeg kommer gerne igen- dog vil jeg gerne selv have mere tid til at nyde måden som smagte vidunderligt men mit fokus var et andet sted.