Selskaber

Hos Frederiks Have arrangerer vi meget gerne større og mindre selskaber fra 10-70 gæster. Tryghed er en vigtig faktor, når man skal afholde et selskab uanset anledning. Vi har masser af erfaring, så I kan være sikre på, at I er i gode hænder fra start til slut. Vi ved, at hvert selskab er forskelligt. At hver især har individuelle ønsker og forventninger.

Vi sørger for, at der altid er smukt og fint med friske blomster og skøn intim stemning. Så der kommer ingen yderligere omkostninger til blomster og borddækning.

Selvom der er forskel på alle arrangementer, er der stadig begrænsninger og muligheder som gør vi kan variere dit arrangement i mange retninger. Vi arrangerer ikke stående receptioner med canapeer, men vi kan sagtens garantere intim og afslappet stemning.

Typisk vil vi byde dig og dine gæster velkommen ved at stå klar med champagne og skænke mens dine gæster langsomt ankommer.
Først skal alle få hilst på hinanden, og herefter byder du velkommen og gæsterne drysser stille til bords indendørs, hvor vi på forhånd har dækket op med dug på bordene, stofservietter og friske blomster; flotte Riedel-glas og Royal Copenhagen-porcelæn.
Når alle er sat til bords, serverer vi første vin, hvorefter en tjener fortæller alle om dagens menu samt vine og andet praktisk.
Kort efter serveres første ret, og middagen er i gang. Der er tid til indslag, som koordineres med tjenerholdet, som koordinerer med køkkenet.
Under desserten gør vi klar til kaffe med lidt søde sager enten under åben himmel på terrassen, eller under den overdækkende markise med varmelamperne tændt. En tjener betjener vores avec-vogn og vejleder om det store udvalg af likører og eau de vier.
Vi kan sige tak for i aften efter kaffen, eller restauranten kan lejes til festlige timer i natten med fri bar, musik og dansegulv. Til natmad kan vi servere stort bord med pølser, skinker, oste, hummus, lun leverpostej med surt osv. eller vi kan lave hjemmegrillede hotdogs på grillen.
Vi afholder mange af denne typer arrangementer hvert år, og vi elsker det hver gang. Hver fest er helt unik og selv i personalet taler vi ofte om alle de gode fester vi har afholdt i årenes løb.

Til frokost tilbyder vi typisk to forskellige typer arrangementer:

Lidt af Hvert – små tallerkenanrettede og tallerkenserverede smørrebrødsanretninger ad to omgange

Voksen, overslag:
1 glas champagne cirka 100 kroner pr glas – måske lidt påfyld til nogle
Vand m/u brus ad libitum 35 kroner
Lidt af Hvert 375 kroner
2 fadøl 140 kroner
Kaffe 40 kroner
(Sødt til kaffen 50)
I alt pr person= 690 (740) DKK
Barn, overslag:
Hyldeblomstsaft ved ankomst: 50 DKK
Fiskefrikadeller med remoulade og stegte kartofler 150 DKK
Børnedessert 100 DKK
1,5 saft pr barn til maden 75 DKK
(Sødt 50 kroner)
I alt pr barn: 375 (425 DKK)
3-retters menu (skifter månedligt efter sæsonens bedste råvarer)
Voksen, overslag:
1 glas champagne cirka 100 kroner pr glas
Vand m/u brus ad libitum 35 kroner
3-retters menu 450 kroner
2,5-3 glas vin (rød + hvid) 300 kroner
Kaffe 40 kroner
(Sødt til kaffen 50 kroner)
I alt pr person= 925 DKK (975 DKK)
(ovenstående priside er inklusiv påfyld af vin til alle gæster)
Barn, overslag:
Hyldeblomstsaft ved ankomst: 50 DKK
Fiskefrikadeller med remoulade og stegte kartofler 150 DKK
Børnedessert 100 DKK
1,5 saft pr barn til maden 75 DKK
(Sødt 50 kroner)
I alt pr barn: 375 (425 DKK)

Vi anbefaler 3-4 retter, som vælges fra månedens menu, men vi tilpasser den gerne Jeres ønske, så længe det ligger inden for vores rammer og generelle madstil.
Aftenen starter cirka kl 18 til et glas champagne på terrassen. Når alle gæster er ankommet, byder værten/erne gæsterne til bords.
Vi sætter oftest 4 langborde i restauranten pyntet med friske blomster, hvide duge, stofservietter, Riedel Veritas-glas og vores porcelæn fra Royal Copenhagen.
Middagen starter med dertilhørende vine. Vi anbefaler (afhængigt af menuen) max 3 forskellige slags i løbet af middagen; hvid, rød og sød.
Efter middagen serveres kaffe med lidt sødt på terrassen, hvis vejret tillader. Og en time senere slår klokken 24.
Hertil skal festen dække en minimumsomsætning for at have hele restauranten eksklusivt.

Er I mere end 60 gæster, er beløbet ikke relevant, men I bliver altid oplyst om beløbet inden reservationen oprettes.

Voksen, prisidé:
1 glas champagne cirka 100 kroner
Vand m/u brus ad libitum 35 kroner
3-retters menu 450 kroner 
4-retters menu 500 kroner
3-4 glas vin (rød + hvid og evt dessert) 400 kroner
Kaffe 40 kroner
Sødt til kaffen 50 kroner
I alt 1075 eller 1125 per person

En avec til kaffen kan serveres ved betjent avecbar – gennemsnitligt 100 kroner pr glas

Restauranten kan efter midnat lejes for 2400 DKK per påbegyndt time.
Vi anbefaler vores “fri bar” til 150 DKK per person per påbegyndt time, men drikke kan også købes a la carte.
Vi kan lave dansegulv i Pejsestuen og der kan serveres natmad (100 kroner per person for focaccia med pølser, oste, lun leverpostej, surt og hummus – eller hjemmelavede hotdogs 100 kroner per styk) på ønsket tidspunkt.
Terrassen må ikke anvendes efter kl 24 af hensyn til vores søde naboer.

Ring til Restaurant Frederiks Have på telefon 38 88 33 35, eller send en mail på: info@frederikshave.dk og aftal et uforpligtende møde med Jonas eller Sarah om hvordan restauranten kan danne en hyggelig ramme om jeres arrangement.