Selskaber

Hos Frederiks Have arrangerer vi meget gerne større og mindre selskaber fra 10-60 gæster.
Tryghed er en vigtig faktor, når man skal afholde et selskab uanset anledning. Vi har 16 års erfaring, så I kan være sikre på, at I er i gode hænder fra start til slut.
Vi ved, at hvert selskab er forskelligt. At hver især har individuelle ønsker og forventninger.
Men for at give en idé om priser, har vi lavet 3 forskellige “pakker” til aften arrangementer. I disse 3 forslag er der regnet med en tidsramme, hvor I er færdige hos os ikke senere end 24:00.
Fælles for forslagene er: Aperitif er Crémant d’Alsace tilsat sirup. Selskabsmenuen tager udgangspunkt i vores “månedens menu”. Som selskabsmenu tager vi naturligvis hensyn til Jeres ønsker.
De vine vi serverer er vores udvalgte husets vine. I smager naturligvis, hvis I skulle have lyst. Hvidvin: Riesling, Emrich-Schönleber, Nahe. Rødvin: Côtes du Rhône fra Château Gigognan. Begge koster per ekstra flaske: 350,-
Kaffen kommer fra Columbia, det er stempelkaffe med steamet mælk og sukker
Sødt er forskellige chokolader og småkager
Vi sørger for, at der altid er smukt og fint med friske roser på bordene. Så der kommer ingen yderligere omkostninger til blomster og borddækning.
Pakke 1) Aperitif, 3 retters menu, 1 glas hvidvin, 2 glas rødvin, isvand under maden, kaffe og sødt: 780,- per person
Pakke 2) Aperitif, 4 retters menu, 1 glas hvidvin, 2 glas rødvin, 1 glas dessertvin, isvand under maden, kaffe med sødt og avec: 940,- per person
Pakke 3) Aperitif, 5 retters menu, 2 glas hvidvin, 2 glas rødvin, 1 glas dessertvin, mineralvand under maden, kaffe med sødt og avec: 1150,- per person
Ring til Restaurant Frederiks Have på telefon 38 88 33 35, eller send en mail på: info@frederikshave.dk og aftal et uforpligtende møde med Eva eller Ole om hvordan restauranten kan danne en hyggelig ramme om jeres arrangement.