Vi skifter vores menu månedligt, men der kan også forekomme små ændringer i løbet af måneden.
Vi kræver, at du ved større selskaber (8 personer eller derover) bestiller menuen på forhånd. Det gør vi for din egen og dine gæsters skyld. Her kan du også nævne allergier eller andre spiseforbehold. Send gerne en mail, kom forbi eller ring til os alle ugens dage mellem kl. 10 og 12.
MENU FRA OG MED 12/5 TIL OG MED 21/6
3-retters menu
400,-
Saltet laks, olivenolie-is, agurk og peberrod
150,-
Duroc gris med ratatouille
ELLER
Bagt torsk med ratatouille
230,-
Rabarber, hvid chokolade, lime og mazarin
100,-
_________________________
Tilkøb et besøg af ostevognen:
5 oste 150 ,-
Vælg 5 oste i stedet for dessert 75,-
Derefter 25,- pr stk
”Lidt af Hvert” 6 små anretninger
350,-
Sild, laks, rejer: derefter hønsesalat, fiskefrikadelle med pickles samt 2 danske oste
Havens marinerede karrysild
85,-
Varmrøget laks, creme fraiche, fennikel, urter og vinaigrette
150,-
Rejer, hårdkogte æg, peberrod og dild
150,-
Røget kyllingebryst, sennep, honning, æbler og valnødder
150,-
Fiskefrikadeller på torsk med pickles og cremefraiche
150,-
Hvide asparges, røgede rejer og sandefjordssauce
150,-
Husk at følge os på Facebook og Instagram og følg med i alt hvad vi laver hernede: Restaurant Frederiks Have og restaurantfrederikshave