Vi skifter vores retter løbende, så vi kan anvende sæsonbetingede råvarer. Når vi skifter en ret, vil du som minimum kunne finde den nye ret en uge før dit besøg.
Ankommer I mere end 8 personer, er det vores klare anbefaling, at vi hører fra jer i forvejen, hvad vi må forberede til jer. Vi skal nok sørge for at tage kontakt til jer en uge før jeres besøg. Vi kan imødekomme mange ændringer i menuen, det kræver blot lidt planlægning.
Er I mere end 12 personer, er det en god ide at tage et kig under “Selskaber”. Her ligger en langsigtet sæsonbetinget menu, som I kan forudebestille med det samme. Så er der styr på hele menuen med det samme. Husk at vi skal vide alle former for allergier eller andre spisevaner inden jeres besøg.
3-retters menu
450,-
”Lidt af Hvert”
375,-
– Sild, laks og rejesalat. Derefter: Hønsesalat, varm ret, 2 danske oste
Eller vælg a la carte(vi anbefaler to stykker)
Havens sild
85,-
Varmrøget laks med vinaigrette og urter
150,-
Rejer, hårdkogte æg, peberrod og dild
150,-
Røget kyllingebryst, sennep, honning, æbler og valnødder
150,-
Fiskefrikadeller på torsk med pickles og cremefraiche
150,-
Stegt torskerogn med citronmayo og løg
150,-
Creme brûlée, hasselnødder og citronsorbet
100,-
Hvid chokolade, lime og basilikum
100,-
Et besøg af ostevognen:
5 oste 150 ,-
Vælg 5 oste i stedet for dessert 75,-