Vi skifter vores menu månedligt, men der kan også forekomme ændringer i løbet af måneden.
Priser og koncept ændres ikke.
Vi kræver, at du ved større selskaber (8 personer eller derover) bestiller menuen på forhånd. Send gerne en mail, kom forbi eller ring til os alle ugens dage mellem kl. 10 og 12.
Menu til og med 31/8
FROKOST
3-retters menu
350,-
Kammusling, skorzonerrod og tomat
100,-
Oksebavette, sølvbeder og bearnaise
200,-
Marmorkage, brombær og fiordilatte-gelato
100,-
_________________________
Tilkøb et besøg af ostevognen:
3 danske oste 100 ,-
Derefter 35,- pr stk
Tilkøb ost i stedet for dessert 50,-
”Lidt af Hvert” 6 små anretninger
300,-
Sild, laks, rejesalat: derefter hønsesalat, frikadelle med kartoffelsalat samt 2 danske oste
Havens marinerede karrysild
75,-
Varmrøget laks, creme fraiche, fennikel, urter og vinaigrette
125,-
Rejesalat på rejer, hårdkogte æg, peberrod og dild
125,-
Hønsesalat på røget unghanebryst, sennep, honning, æbler og valnødder
125,-
Fiskefrikadeller på torsk med pickles og cremefraiche
125,-
Kantareller, timian og toast
150,-
Spørg din tjener om dagens udvalg af snaps og eventuelle allergener.