FROKOST

Vi skifter vores menu månedligt, men der kan også forekomme små ændringer i løbet af måneden. Du kan se næste måneds menu en uge før menuskift.
Vi kræver, at du ved større selskaber (8 personer eller derover) bestiller menuen på forhånd. Det gør vi for din egen og dine gæsters skyld. Her kan du også nævne allergier eller andre spiseforbehold. Send gerne en mail, kom forbi eller ring til os alle ugens dage mellem kl. 10 og 12.

MENU FRA OG MED 6/9 TIL OG MED 14/10

3-retters menu
450,-

Jordskok, pære og løg
150,-

Graasten kylling, svampe, kartoffel og brombær
230,-

Gateau marcel, hindbær og vanilje
100,-

_________________________

Tilkøb et besøg af ostevognen:

5 oste 150 ,-
Vælg 5 oste i stedet for dessert 75,-
Derefter 25,- pr stk

 

”Lidt af Hvert” 6 små anretninger
375,-

-Sild, laks, rejer: derefter hønsesalat, Wallenbergar med tyttebær samt 2 danske oste

Havens marinerede karrysild
85,-

Varmrøget laks, creme fraiche, fennikel, urter og vinaigrette
150,-

Rejer, hårdkogte æg, peberrod og dild
150,-

Røget kyllingebryst, sennep, honning, æbler og valnødder
150,-

Fiskefrikadeller på torsk med pickles og cremefraiche
150,-

Oksetatar, chimichurri-mayonnaise og polenta chips
150,-

Kartoffelmad med løvstikke og sprødt kyllingeskind
100,-Frokostmenu