Frokost

Vi skifter vores menu månedligt, men der kan også forekomme små ændringer i løbet af måneden.
Vi kræver, at du ved større selskaber (8 personer eller derover) bestiller menuen på forhånd. Det gør vi for din egen og dine gæsters skyld. Her kan du også nævne allergier eller andre spiseforbehold. Send gerne en mail, kom forbi eller ring til os alle ugens dage mellem kl. 10 og 12.

Menu fra og med 16/11-22 til og med 23/12-22 hvorefter vi går på juleferie.

Vi åbner igen 12/1-2023

JULEFROKOST

3-retters julemenu

400,-


Jomfruhummerbisque med ballotine af kammusling
150,-

Kam af Duroc-gris med puffede svær, skorzonerrødder, rosenkål og tyttebærsauce
230,-

Clafoutis med mandelis
100,-

_________________________

 

Tilkøb et besøg af ostevognen:

5 danske oste 150 ,-

Derefter 25,- pr stk
Tilkøb ost i stedet for dessert 75,-


”Lidt af Hvert” 6 små anretninger

350,-

– Julesild, gravad laks, rejer: derefter æbleflæsk, lun Duroc-svinekam med rødkål samt 2 danske oste


 

Havens marinerede julesild
85,-

 

Varmrøget laks, creme fraiche, fennikel, urter og vinaigrette
150,-

 

Gravad laks med rævesauce
150,-

 

Rejer, hårdkogte æg, peberrod og dild
150,-

 

Røget unghanebryst, sennep, honning, æbler og valnødder
150,-

 

Fiskefrikadeller på torsk med pickles og cremefraiche
150,-

 

Ris a la mande med lun kirsebærsauce
85,-

 

Spørg din tjener om dagens udvalg af snaps og eventuelle allergener.