Spis frokost på Frederiksberg tæt på Frederiksberg Have
Vi skifter vores retter løbende, så vi kan anvende sæsonbetingede råvarer. Når vi skifter en ret, vil du som minimum kunne finde den nye ret en uge før dit besøg.
Ankommer I mere end 8 personer, er det vores klare anbefaling, at vi hører fra jer i forvejen, hvad vi må forberede til jer. Vi skal nok sørge for at tage kontakt til jer en uge før jeres besøg. Vi kan imødekomme mange ændringer i menuen, det kræver blot lidt planlægning.
Større frokostselskaber
Er I mere end 12 personer, er det en god ide at tage et kig under “Selskaber”. I skal forudebestille jeres menu. Så er der styr på hele menuen med det samme. Husk at vi skal vide alle former for allergier eller andre spisevaner inden jeres besøg.
————
Dagens 3-retters frokostmenu
450,-
”Lidt af Hvert”
375,-
– Christiansøpigens sild, varmrøget laks og krebsehalesalat
Dernæst:
– Hønsesalat, lun ret og 2 oste
Eller vælg a la carte – Vi anbefaler to stykker
Christiansøpigens sild med citonmayo og rødløg
95,-
Stegte sild med æblekompot, kapers og rødløg
150,-
Varmrøget laks med vinaigrette og urter
150,-
Krebsehalesalat med Granny Smith æbler og bladselleri
150,-
Hønsesalat med tomat, oregano og sprød polenta
150,-
Fiskefrikadeller på torsk med pickles og cremefraiche
150,-
Tatar med røget marv, tomat, estragon og sprød polenta
150,-
Kardemommefinancier med karamel, hasselnødder og kardemommeis
100,-
Rom-flamberet ananas med kokosis og sprødt
100,-
Besøg af ostevognen
5 oste – 150 ,-
(I stedet for dessert +75,-)