Vi skifter vores menu månedligt, men der kan også forekomme små ændringer i løbet af måneden.
Vi kræver, at du ved større selskaber (8 personer eller derover) bestiller menuen på forhånd. Det gør vi for din egen og dine gæsters skyld. Her kan du også nævne allergier eller andre spiseforbehold. Send gerne en mail, kom forbi eller ring til os alle ugens dage mellem kl. 10 og 12.
MENU FRA OG MED 20/2 TIL OG MED 4/4
3-retters menu
400,-
Blåmuslingesuppe, røgede muslinger, syltet bladselleri og urteolie
150,-
Havtaske, sprød bacon, citronpolenta, forårsløg og tomatglace
230,-
Hvid chokolade-trøffel, gulerodsis, sukkersyltet gulerod og rosmarin
100,-
_________________________
Tilkøb et besøg af ostevognen:
5 oste 150 ,-
Vælg 5 oste i stedet for dessert 75,-
Derefter 25,- pr stk
”Lidt af Hvert” 6 små anretninger
350,-
– Sild, laks, rejer: derefter hønsesalat, lunt kødelement samt 2 danske oste
Havens marinerede karrysild
85,-
Varmrøget laks, creme fraiche, fennikel, urter og vinaigrette
150,-
Rejer, hårdkogte æg, peberrod og dild
150,-
Røget unghanebryst, sennep, honning, æbler og valnødder
150,-
Fiskefrikadeller på torsk med pickles og cremefraiche
150,-
Tatar, chimichurri, kapersbær og tapiokachips
160,-
MENU FRA OG MED 5/4 til OG MED 10/5
3-retters menu
400,-
Svampesuppe, østershatte og ostecroutons
150,-
Stegt tyksteg, flødekartofler, gulerod og rødvinsglace
230,-
Mazarinbund, hvid chokolade/limecreme og rabarber- og yoghurtis
100,-
_________________________
Tilkøb et besøg af ostevognen:
5 oste 150 ,-
Vælg 5 oste i stedet for dessert 75,-
Derefter 25,- pr stk
”Lidt af Hvert” 6 små anretninger
350,-
-Sild, laks, rejer: derefter hønsesalat, kalvefrikadelle med stuvet hvidkål samt 2 danske oste
Havens marinerede karrysild
85,-
Varmrøget laks, creme fraiche, fennikel, urter og vinaigrette
150,-
Rejer, hårdkogte æg, peberrod og dild
150,-
Røget unghanebryst, sennep, honning, æbler og valnødder
150,-
Fiskefrikadeller på torsk med pickles og cremefraiche
150,-
Husk at følge os på Facebook og Instagram og følg med i alt hvad vi laver hernede: Restaurant Frederiks Have og restaurantfrederikshave