Frokost

– Vi skifter vores menu månedligt, men der kan også forekomme ændringer i løbet af måneden.
Priser og koncept ændres ikke.
Vi kræver, at du ved større selskaber(8 personer eller derover), bestiller menuen på forhånd. Send gerne en mail, kom forbi eller ring til os alle ugens dage mellem kl 10 og 12.

MENU FRA 12/5-22 til og med 22/6-22.
– Vi skifter dagen før Sankt Hans

FROKOST

3-retters menu
350,-

Saltet laks, olivenolie-is, sprød rugbrød og radiser
100,-

Skindstegt unghanebryst, spinat, ricotta, kartoffelkrokette og citronsauce
200,-

Rabarber, mascarpone-semifreddo og rosmarinknas
100,-
_________________________

Tilkøb et besøg af ostevognen:
3 danske oste 100 ,-
Derefter 35,- pr stk
Tilkøb ost i stedet for dessert 50,-

”Lidt af Hvert” 6 små anretninger
300,-
-Sild, laks, rejesalat: derefter unghanebryst, frikadelle med stuvet spidskål samt 2 danske oste

Havens marinerede karrysild
75,-

Varmrøget laks, fennikel, urter og vinaigrette
125,-

Reje, peberrod og dild
125,-

Røget unghanebryst, sennep, honning, æbler og valnødder
125,-

Fiskefrikadeller, pickles og cremefraiche
125,-

Hvide asparges, pocheret æg, hollandaise og ramsløg
150,-