FROKOST

Vi skifter vores retter løbende, så vi kan anvende sæsonbetingede råvarer. Når vi skifter en ret, vil du som minimum kunne finde den nye ret en uge før dit besøg. 

Ankommer I mere end 8 personer, er det vores klare anbefaling, at vi hører fra jer i forvejen, hvad vi må forberede til jer. Vi skal nok sørge for at tage kontakt til jer en uge før jeres besøg. Vi kan imødekomme mange ændringer i menuen, det kræver blot lidt planlægning.

Er I mere end 12 personer, er det en god ide at tage et kig under “Selskaber”. Her ligger en langsigtet sæsonbetinget menu, som I kan forudebestille med det samme. Så er der styr på hele menuen med det samme. Husk at vi skal vide alle former for allergier eller andre spisevaner inden  jeres besøg.

3-retters menu
450,-

”Lidt af Hvert”
375,-
– Sild, laks og rejesalat. Derefter: Hønsesalat, varm ret, 2 danske oste

Frokostmenu

Eller vælg a la carte(vi anbefaler to stykker)

Havens sild
85,-

Varmrøget laks med vinaigrette og urter
150,-

Rejer, hårdkogte æg, peberrod og dild
150,-

Røget kyllingebryst, sennep, honning, æbler og valnødder
150,-

Fiskefrikadeller på torsk med pickles og cremefraiche
150,-

Stegt torskerogn med citronmayo og løg
150,-

Creme brûlée, hasselnødder og citronsorbet
100,-

Hvid chokolade, lime og basilikum
100,-

Et besøg af ostevognen:
5 oste 150 ,-
Vælg 5 oste i stedet for dessert 75,-