Aften

– Vi skifter vores menu månedligt, men der kan også forekomme ændringer i løbet af måneden.
Priser og koncept ændres ikke.
Vi kræver, at du ved større selskaber(8 personer eller derover), bestiller menuen på forhånd. Send gerne en mail, kom forbi eller ring til os mandag til lørdag mellem kl 10 og 12. Ligger din reservation i næste måned, kontakter vi dig omkring den 1.

AFTEN
– Til og med 2/2-22

Tilkøb:
1 dåse Rossini caviar med Gougere, creme fraiche og rødløg 250,-

Et glas Champagne 100,-
_______________________

Jordskokkesuppe, salsa Romesco og stegte jordskokker
100,-

Tynde skiver af bagt knoldselleri, syltede svampe og valnøddemayonnaise
100,-

Bagt torsk, belugalinser, braiseret fennikel samt hvidvinssauce skilt med estragonolie
200,-

Boeuf på kalv, sød kartoffel, gulerod, forårsløg og timianglace
200,-

Dekonstrueret Gateau Marcel, pære, yoghurt og mynte
100,-
___________________________
Tilkøb et besøg af ostevognen:
3 danske oste 100 ,-
Derefter 35,- pr stk
Tilkøb ost i stedet for dessert 50,-

”En Aften på Haven”
Caviar og Champagne
5 retter med vinmenu og vand m/u brus
Kaffe og sødt
1200 ,-

Vand m/u brus ad libitum per person 35,-

3 retter 350,-
4 retter 400,-
5 retter 500,-

3 glas vin 350,-
4 glas vin 400,-
5 glas vin 500,-

Vi imødekommer alle allergier og spisevaner, men for det bedste resultat, bedes du notere det ved reservation.