Vi skifter løbende retterne på menukortet, så vi altid kan bruge sæsonens bedste råvarer. Eventuelle ændringer vil altid fremgå senest en uge før dit besøg.
Er I mere end 8 personer – både til frokost og aften – skal I trykke på “FORESPØRG ARRANGEMENT” i den grønne boks nederst på forsiden. Her kan I sende en hurtig forespørgsel og se den aktuelle menu for perioden.
Det er let, og I får ofte svar inden for meget få timer.
Lidt lækkert fra køkkenet til at starte din aften:
1 dåse Rossini caviar med blinis, creme fraiche og rødløg – 350,-
Friteret pommes Anna med oksetatar og purløgsmayo
150,-
AFTENMENU
Blomkål, brunet smør, cashewnødder og estragon
150,-
Islandsk stenbiderrogn, kartoffel blinis og fynsk sommersalat
150,-
Dampede hvide asparges, friterede fjordrejer og ramsløgshollandaise
275,- (Menupris +125,-)
Carpaccio af okseinderlår, røget vesterhavsost, Chimichurri-mayo og maltchips
150,-
Flankesteak med grillolie, løg, bønner, kartofler med estragon og bearnaise-skum
230,-
Braiserede svinekæber med gulerødder, løg- og æblekompot, kartofler og rødvinssauce
230,-
Helleflynder med gulerødder, havtorn, kartofler og citronsauce
230,-
Sticky toffee pudding med pistacieis og karamelsauce
100,-
Creme Brulée med rabarber sorbet og makroner
100,-
Besøg af ostevognen
5 oste – 150 ,-
(I stedet for dessert – menupris+75,-)
”En Aften på Haven”
Caviar og Champagne
5 retter med vinmenu og vand m/u brus
Kaffe og sødt
1350 ,-
3 retter 450,- 4 retter 500,- 5 retter 600,- | 3 glas vinmenu 400,- 4 glas vinmenu 450,- 5 glas vinmenu 550,- |