AFTEN

Vi skifter løbende retterne på menukortet, så vi altid kan bruge sæsonens bedste råvarer. Eventuelle ændringer vil altid fremgå senest en uge før dit besøg.

Er I mere end 8 personer – både til frokost og aften – skal I trykke på “FORESPØRG ARRANGEMENT” i den grønne boks nederst på forsiden. Her kan I sende en hurtig forespørgsel og se den aktuelle menu for perioden.
Det er let, og I får ofte svar inden for meget få timer.

Lidt lækkert fra køkkenet til at starte din aften:

1 dåse Rossini caviar med blinis, creme fraiche og rødløg – 350,-

Hjemmelavede kartoffelchips m. creme fraiche og ørredrogn – 100,-


Kartoffel-porresuppe, confiteret porre, kartoffelchips og purløg
150,-

Bagt Hokkaido græskar med fetaskum, pinjekerner og rucolaskud
150,-

Pluma Iberico, romesco, sauce mystique og kål
190 ,-

~

Bagt torsk, stuvede Karl Johan-svampe, savoykål og svampebearnaise
230,-

Oksemørbrad med pebersauce, knoldselleri-fondant og bagte kartofler
295,-
(Menupris +65 kr) (Tilkøb friskrevne trøfler +75 kr)

~

Brownie med hasselnøddeis, kakao ”jord” og solbær- broken gel
110,-

Kokos- panna cotta med ananas is, ristet kokos og limeskal
110 ,-

Besøg af ostevognen
5 oste – 150 ,-
(I stedet for dessert – menupris+75,-)

”En Aften på Haven”
Caviar og Champagne
5 retter med vinmenu og vand m/u brus
Kaffe og sødt
1350 ,-

3 retter 450,-
4 retter 500,-
5 retter 600,-
3 glas vinmenu 400,-
4 glas vinmenu 450,-
5 glas vinmenu 550,-

Bemærk venligst, at der pålægges et tillægsgebyr ved betaling med visse udenlandske kort og firmakort. Gebyret følger de gældende satser fastsat af kortudbyderne.