Vi skifter vores retter løbende, så vi kan anvende sæsonbetingede råvarer. Når vi skifter en ret, vil du som minimum kunne finde den nye ret en uge før dit besøg.
Ankommer I mere end 8 personer, er det vores klare anbefaling, at vi hører fra jer i forvejen, hvad vi må forberede til jer. Vi skal nok sørge for at tage kontakt til jer en uge før jeres besøg. Vi kan imødekomme mange ændringer i menuen, det kræver blot lidt planlægning.
Er I mere end 12 personer, er det en god ide at tage et kig under “Selskaber”. Her ligger en langsigtet sæsonbetinget menu, som I kan forudebestille med det samme. Så er der styr på hele menuen med det samme. Husk at vi skal vide alle former for allergier eller andre spisevaner inden jeres besøg.
MENU
TILKØB
1 dåse Rossini caviar med gougere, creme fraiche og rødløg – 250,-
Gougeres, creme og ørredrogn samt to østers med forskellig garniture – 150,-
~
Fennikel/fiskesuppe med paneret argentisk reje
150,-
Stegt polenta, parmesan, tomat og merian
150,-
Blomkål, cashewnødder, estragon og brunet smør
150,-
Kyllingebryst med majs og citrontimiansauce
230,-
Sandart med broccolini og blåmuslingsauce
230,-
Cheesecake med brombær
100,-
Hvid chokolade panna cotta med blåbær
100,-
~
Vi imødekommer alle allergier og spisevaner. Venligst noter det ved reservation.
”En Aften på Haven” Caviar og Champagne 5 retter med vinmenu og vand m/u brus Kaffe og sødt 1350 ,- |
3 retter 450,- 4 retter 500,- 5 retter 600,- | 3 glas vin 400,- 4 glas vin 450,- 5 glas vin 550,- |