Aften

Onsdag den 21. april har vi igen åbent for servering både frokost og aften. Se mere under Bordbestilling.
På terrassen er der varmende uldplaider til alle, og på kølige dage kan vi tænde terrassevarmerne. Her skal man IKKE fremvise coronapas.

Fra 21. april til 5. maj har vi vores sædvanlige aftenkort:

2 østers med grøn olie
100,-
Et glas Champagne
100,-

MENU

Stenbiderrogn, kartoffel, løg og radiser

Havtaskehale, blåmuslinger, gulerod og verjus

Oksemørbrad, grønkål, jordskok, røg og marv

3 danske oste

Rabarber, mynte, chokolader og fløde

3 retter 350,-
4 retter 400,-
5 retter 500,-

Tilkøb af vinmenu dobbelt op på prisen.

MAJMENU
Den 6., 7., og 8. maj fejrer vi den store genåbning. Her serverer vi vores klassiske pakke “En Aften på Haven” med Champagne, caviar og blinis, 5 retter med tilhørende vinmenu samt kaffe og sødt til at slutte aftenen af på. Tilhørende vand med eller uden brus. Prisen er 1100 kroner. Bestil under Bordbestilling

Fra den 10. maj:

Tilkøb
15 g Baerii-caviar, boghvedeblinis, creme fraiche og rødløg
240,-
Et glas Champagne
100,-

Hvide asparges, jomfruhummer, røget peberfrugt og brunet smør

Havtaskehale, blåmuslinger, gulerod og verjus

Oksemørbrad, grønkål, jordskok og marv

Osteudvalg

Rabarber, mynte, chokolader og fløde

Creme caramel, hasselnødder og bær

3 retter 350,-
4 retter 400,-
5 retter 500,-

Vinmenu dobbelt op på prisen

En Aften på Haven
Caviar, Champagne, 5 retter med vinmenu, kaffe og sødt
Vand m/u brus inkluderet.
1200,-

Personalet vejleder gerne om eventuelle allergener.