Aften

Onsdag den 21. april har vi igen åbent for servering både frokost og aften på terrassen, der kan overdækkes. Se mere under Bordbestilling.
Der er varmende uldplaider til alle, og på kølige dage kan vi tænde terrassevarmerne.

Fra 21. april til 5. maj har vi vores sædvanlige aftenkort, der kan nydes på terrassen:

2 østers med grøn olie
100,-
Et glas Champagne
100,-

MENU

Stenbiderrogn, kartoffel, løg og radiser

Havtaskehale, blåmuslinger, gulerod og verjus
Kan ikke bestilles take away

Oksemørbrad, grønkål, jordskok, røg og marv

3 danske oste

Rabarber, mynte, chokolader og fløde

3 retter 350,-
4 retter 400,-
5 retter 500,-

Tilkøb af vinmenu dobbelt op på prisen.

Vi laver også take away frem til 5. maj. Her kan man købe menuen, der let tilberedes hjemme, med vores speltboller og Aabybro-smør. Bestilling af dette kan kun ske på dagen fra klokken 10 til udsolgt.

MAJMENU
Den 6., 7., og 8. maj fejrer vi den store genåbning. Her serverer vi vores klassiske pakke “En Aften på Haven” med Champagne, caviar og blinis, 5 retter med tilhørende vinmenu samt kaffe og sødt til at slutte aftenen af på. Tilhørende vand med eller uden brus. Prisen er 1100 kroner. Bestil under Bordbestilling

Fra den 10. maj:

Tilkøb
15 g Baerii-caviar, boghvedeblinis, creme fraiche og rødløg
240,-
Et glas Champagne
100,-

Hvide asparges, jomfruhummer, røget peberfrugt og brunet smør

Havtaskehale, blåmuslinger, gulerod og verjus

Oksemørbrad, grønkål, jordskok og marv

Osteudvalg

Rabarber, mynte, chokolader og fløde

Creme caramel, hasselnødder og bær

3 retter 350,-
4 retter 400,-
5 retter 500,-

Vinmenu dobbelt op på prisen

En Aften på Haven
Caviar, Champagne, 5 retter med vinmenu, kaffe og sødt
Vand m/u brus inkluderet.
1200,-