Vi skifter løbende retterne på menukortet, så vi altid kan bruge sæsonens bedste råvarer. Eventuelle ændringer vil altid fremgå senest en uge før dit besøg.
Er I mere end 8 personer – både til frokost og aften – skal I trykke på “FORESPØRG ARRANGEMENT” i den grønne boks nederst på forsiden. Her kan I sende en hurtig forespørgsel og se den aktuelle menu for perioden.
Det er let, og I får ofte svar inden for meget få timer.
Lidt lækkert fra køkkenet til at starte din aften:
1 dåse Rossini caviar med blinis, creme fraiche og rødløg – 350,-
Hjemmelavede kartoffelchips m. creme fraiche og ørredrogn – 100,-
Kartoffel-porresuppe, confiteret porre, kartoffelchips og purløg
150,-
Bagt Hokkaido græskar med fetaskum, pinjekerner og rucolaskud
150,-
Pluma Iberico, romesco, sauce mystique og kål
190 ,-
~
Bagt torsk, stuvede Karl Johan-svampe, savoykål og svampebearnaise
230,-
Oksemørbrad med pebersauce, knoldselleri-fondant og bagte kartofler
295,-
(Menupris +65 kr) (Tilkøb friskrevne trøfler +75 kr)
~
Brownie med hasselnøddeis, kakao ”jord” og solbær- broken gel
110,-
Kokos- panna cotta med ananas is, ristet kokos og limeskal
110 ,-
Besøg af ostevognen
5 oste – 150 ,-
(I stedet for dessert – menupris+75,-)
”En Aften på Haven”
Caviar og Champagne
5 retter med vinmenu og vand m/u brus
Kaffe og sødt
1350 ,-
| 3 retter 450,- 4 retter 500,- 5 retter 600,- | 3 glas vinmenu 400,- 4 glas vinmenu 450,- 5 glas vinmenu 550,- |
Bemærk venligst, at der pålægges et tillægsgebyr ved betaling med visse udenlandske kort og firmakort. Gebyret følger de gældende satser fastsat af kortudbyderne.



