Vi skifter vores retter løbende, så vi kan anvende sæsonbetingede råvarer. Når vi skifter en ret, vil du som minimum kunne finde den nye ret en uge før dit besøg.
Ankommer I mere end 8 personer, er det vores klare anbefaling, at vi hører fra jer i forvejen, hvad vi må forberede til jer. Vi skal nok sørge for at tage kontakt til jer en uge før jeres besøg. Vi kan imødekomme mange ændringer i menuen, det kræver blot lidt planlægning.
Større aftenselskaber
Er I mere end 12 personer, er det en god ide at tage et kig under “Selskaber”. Her ligger en langsigtet sæsonbetinget menu, som I kan forudebestille med det samme. Så er der styr på hele menuen med det samme. Husk at vi skal vide alle former for allergier eller andre spisevaner inden jeres besøg.
Lidt lækkert fra køkkenet til at starte din aften:
1 dåse Rossini caviar med blinis, creme fraiche og rødløg – 350,-
~
Sødmælksbrød med sortfodsskinke og citronmayo – 150,-
AFTENMENU
Blomkål, brunet smør, cashewnødder og estragon
150,-
Carpaccio af okseinderlår, røget vesterhavsost, Chimichurri-mayo og maltchips
150,-
Vol-au-vent med svampe a la creme, syltede bøgehatte og stegt kejsehat
150,-
Stegt krondyrfilet med rødbede, pommes hasselback, hvidløg og brombær-sauce
285,- (Menupris+55,-)
Helleflynder med flødestuvet spinat, fennikel, skummet fiskesauce og bagte kartofler med dild
230,-
Hvid portvinsporcheret pære med hasselnøddemousse, limegranité og pæreis
100,-
Citronverbena is med hvid chokoladecreme, ristede hasselnødder og æblekompot
100,-
Besøg af ostevognen
5 oste – 150 ,-
(I stedet for dessert – menupris+75,-)
”En Aften på Haven”
Caviar og Champagne
5 retter med vinmenu og vand m/u brus
Kaffe og sødt
1350 ,-
3 retter 450,- 4 retter 500,- 5 retter 600,- | 3 glas vinmenu 400,- 4 glas vinmenu 450,- 5 glas vinmenu 550,- |