AFTEN

Vi skifter vores retter løbende, så vi kan anvende sæsonbetingede råvarer. Når vi skifter en ret, vil du som minimum kunne finde den nye ret en uge før dit besøg. 

Ankommer I mere end 8 personer, er det vores klare anbefaling, at vi hører fra jer i forvejen, hvad vi må forberede til jer. Vi skal nok sørge for at tage kontakt til jer en uge før jeres besøg. Vi kan imødekomme mange ændringer i menuen, det kræver blot lidt planlægning.

Større aftenselskaber

Er I mere end 12 personer, er det en god ide at tage et kig under “Selskaber”. Her ligger en langsigtet sæsonbetinget menu, som I kan forudebestille med det samme. Så er der styr på hele menuen med det samme. Husk at vi skal vide alle former for allergier eller andre spisevaner inden  jeres besøg.

Lidt lækkert fra køkkenet til at starte din aften:


1 dåse Rossini caviar med blinis, creme fraiche og rødløg – 350,-

~
Sødmælksbrød med sortfodsskinke og citronmayo – 150,-

AFTENMENU

Jordskokkesuppe med confiterede jordskokker og purløg
150,-

Blomkål, brunet smør, cashewnødder og estragon
150,-

Tatar med røget marv, tomat, estragon og polentachips
150,-

Braiseret oksetykkam med krølfedt, løg, kartoffel og Madagaskar pebersauce
230,-

Rødfisk med spidskål, bladselleri, kartoffel og fiskefumé
230,-

Kardemommefinancier med karamel, hasselnødder og kardemommeis
100,-

Romflamberet ananas med kokosis og sprødt
100,-

Besøg af ostevognen
5 oste – 150 ,-
(I stedet for dessert – menupris+75,-)

”En Aften på Haven”
Caviar og Champagne
5 retter med vinmenu og vand m/u brus
Kaffe og sødt
1350 ,-
3 retter 450,-
4 retter 500,-
5 retter 600,-
3 glas vinmenu 400,-
4 glas vinmenu 450,-
5 glas vinmenu 550,-