AFTEN

Vi skifter løbende retterne på menukortet, så vi altid kan bruge sæsonens bedste råvarer. Eventuelle ændringer vil altid fremgå senest en uge før dit besøg.

Er I mere end 8 personer – både til frokost og aften – skal I trykke på “FORESPØRG ARRANGEMENT” i den grønne boks nederst på forsiden. Her kan I sende en hurtig forespørgsel og se den aktuelle menu for perioden.
Det er let, og I får ofte svar inden for meget få timer.

Lidt lækkert fra køkkenet til at starte din aften:


1 dåse Rossini caviar med blinis, creme fraiche og rødløg – 350,-

Friteret pommes Anna med oksetatar og purløgsmayo

150,-

AFTENMENU

Blomkål, brunet smør, cashewnødder og estragon
150,-

Islandsk stenbiderrogn, kartoffel blinis og fynsk sommersalat

150,-

Dampede hvide asparges, friterede fjordrejer og ramsløgshollandaise

275,- (Menupris +125,-)

Carpaccio af okseinderlår, røget vesterhavsost, Chimichurri-mayo og maltchips
150,-

Flankesteak med grillolie,  løg, bønner, kartofler med estragon og bearnaise-skum

230,-

Braiserede svinekæber med gulerødder, løg- og æblekompot, kartofler og rødvinssauce

230,-

Helleflynder med gulerødder, havtorn, kartofler og citronsauce

230,-

Sticky toffee pudding med pistacieis og karamelsauce

100,-

Creme Brulée med rabarber sorbet og makroner

100,-

 

Besøg af ostevognen
5 oste – 150 ,-
(I stedet for dessert – menupris+75,-)

”En Aften på Haven”
Caviar og Champagne
5 retter med vinmenu og vand m/u brus
Kaffe og sødt
1350 ,-

3 retter 450,-
4 retter 500,-
5 retter 600,-
3 glas vinmenu 400,-
4 glas vinmenu 450,-
5 glas vinmenu 550,-