Aften

MENU FRA OG MED 17/6-21

Tilkøb:
1 dåse Rossini Black Label-caviar med Gougere, creme fraiche og rødløg
250,-
Et glas Champagne
100,-
_______________________

3 retter 350,-
4 retter 400,-
5 retter 500,-

3 glas vin 350,-
4 glas vin 400,-
5 glas vin 500,-

2 østers med dagens garniture
100,-

Kammusling, ærter og peberrod
150,-

Røget makrel, nye kartofler og løg
150,-

Graasten kyllingebryst, spinat, hvide bønner, løvstikke og stikkelsbær
200,-

Jordbær, basilikum, sort peber og mælkeis
100,-

”En Aften på Haven”
Caviar og Champagne
5 retter med vinmenu og vand m/u brus
Kaffe og sødt
1200 ,-

Tilkøb:
Et besøg af ostevognen
3 oste
100,-
Derefter 35,- per stykke

Vand m/u brus ad libitum
Per person 35,-

Personalet vejleder gerne om eventuelle allergener.