AFTEN

Vi skifter løbende retterne på menukortet, så vi altid kan bruge sæsonens bedste råvarer. Eventuelle ændringer vil altid fremgå senest en uge før dit besøg.

Er I mere end 8 personer – både til frokost og aften – skal I trykke på “FORESPØRG ARRANGEMENT” i den grønne boks nederst på forsiden. Her kan I sende en hurtig forespørgsel og se den aktuelle menu for perioden.
Det er let, og I får ofte svar inden for meget få timer.

Lidt lækkert fra køkkenet til at starte din aften:


1 dåse Rossini caviar med blinis, creme fraiche og rødløg – 350,-

2 slags Ostra Regal østers  – 150,-

AFTENMENU

Nye danske kartofler med løvstikke, purløg, syltede grønne asparges og brunet smør sifon

150,-

Rimmet kammusling med syltede gulerødder, yuzu broken gel og miso dashi

150,-

Stegte hvide asparges med rejer, ramsløg og hollandaise

150,-

Boghvede”otto”  vendt med persillepuré, grillet ærter, syltede østershatte og urtetuile

150,-

Bagt kulmule med blomkålspuré, stegte grønne asparges, nye kartofler og blåmuslingsauce

230,-

Braiserede oksetykkam med bagte tomater, broccolini, perleløg, nye kartofler og sauce choron

230,-

Friske jordbær med mørk chokolademousse, kakao ”jord” og jordbæris

100,-

Koldskål-panna cotta med kammerjunker og hyldeblomstis

100,-

 

Besøg af ostevognen
5 oste – 150 ,-
(I stedet for dessert – menupris+75,-)

”En Aften på Haven”
Caviar og Champagne
5 retter med vinmenu og vand m/u brus
Kaffe og sødt
1350 ,-

3 retter 450,-
4 retter 500,-
5 retter 600,-
3 glas vinmenu 400,-
4 glas vinmenu 450,-
5 glas vinmenu 550,-