Vi skifter løbende retterne på menukortet, så vi altid kan bruge sæsonens bedste råvarer. Eventuelle ændringer vil altid fremgå senest en uge før dit besøg.
Er I mere end 8 personer – både til frokost og aften – skal I trykke på “FORESPØRG ARRANGEMENT” i den grønne boks nederst på forsiden. Her kan I sende en hurtig forespørgsel og se den aktuelle menu for perioden.
Det er let, og I får ofte svar inden for meget få timer.
Lidt lækkert fra køkkenet til at starte din aften:
1 dåse Rossini caviar med blinis, creme fraiche og rødløg – 350,-
2 slags Ostra Regal østers – 150,-
AFTENMENU
Nye danske kartofler med løvstikke, purløg, syltede grønne asparges og brunet smør sifon
150,-
Rimmet kammusling med syltede gulerødder, yuzu broken gel og miso dashi
150,-
Stegte hvide asparges med rejer, ramsløg og hollandaise
150,-
Boghvede”otto” vendt med persillepuré, grillet ærter, syltede østershatte og urtetuile
150,-
Bagt kulmule med blomkålspuré, stegte grønne asparges, nye kartofler og blåmuslingsauce
230,-
Braiserede oksetykkam med bagte tomater, broccolini, perleløg, nye kartofler og sauce choron
230,-
Friske jordbær med mørk chokolademousse, kakao ”jord” og jordbæris
100,-
Koldskål-panna cotta med kammerjunker og hyldeblomstis
100,-
Besøg af ostevognen
5 oste – 150 ,-
(I stedet for dessert – menupris+75,-)
”En Aften på Haven”
Caviar og Champagne
5 retter med vinmenu og vand m/u brus
Kaffe og sødt
1350 ,-
3 retter 450,- 4 retter 500,- 5 retter 600,- | 3 glas vinmenu 400,- 4 glas vinmenu 450,- 5 glas vinmenu 550,- |