Vi skifter vores retter løbende, så vi kan anvende sæsonbetingede råvarer. Når vi skifter en ret, vil du som minimum kunne finde den nye ret en uge før dit besøg.
Ankommer I mere end 8 personer, er det vores klare anbefaling, at vi hører fra jer i forvejen, hvad vi må forberede til jer. Vi skal nok sørge for at tage kontakt til jer en uge før jeres besøg. Vi kan imødekomme mange ændringer i menuen, det kræver blot lidt planlægning.
Er I mere end 12 personer, er det en god ide at tage et kig under “Selskaber”. Her ligger en langsigtet sæsonbetinget menu, som I kan forudebestille med det samme. Så er der styr på hele menuen med det samme. Husk at vi skal vide alle former for allergier eller andre spisevaner inden jeres besøg.
MENU
TILKØB
1 dåse Rossini caviar med blinis, creme fraiche og rødløg
250,-
Gougeres, creme og ørredrogn
To østers med forskellig garniture
150,-
~
Fennikelsuppe med paneret argentisk reje
150,-
Blomkål, cashewnødder, estragon og brunet smør
150,-
Surdejsbrød med svampe á la créme, smørstegte kantareller og Gruyére
150,-
Braiserede svinekæber med æbler, løg, Pommes Anna og trøffelsauce
230,-
Sandart med broccolini og blåmuslingsauce
230,-
Hvid chokolade panna cotta med hindbær og estragon
100,-
Karamel og Callebaut Gold chokolade med æbler og sukkeristede hasselnødder
100,-
~
Tilkøb et besøg af ostevognen:
5 oste – 150 ,-
5 oste i stedet for dessert – 75,-
Vi imødekommer alle allergier og spisevaner. Venligst noter det ved reservation.
”En Aften på Haven” Caviar og Champagne 5 retter med vinmenu og vand m/u brus Kaffe og sødt 1350 ,- |
3 retter 450,- 4 retter 500,- 5 retter 600,- | 3 glas vinmenu 400,- 4 glas vinmenu 450,- 5 glas vinmenu 550,- |